Arxiu mensual

Horari especial pel 6 i 8 de Desembre

Estem oberts pel Pont de la Immaculada!

Informem a tots els socis, sòcies i usuaris que en motiu dels dies festius 6 i 8 de desembre, dia de la Constitució i la Immaculada respectivament, el Tennis TDB presentarà un horari especial d’obertura de les seves instal·lacions:

Variació d'horaris

Pel toc de queda COVID-19

Benvolgudes sòcies i benvolguts socis, ens adrecem a vosaltres per tal d'informar-vos que, un cop el comitè executiu de crisi del Govern pel covid-19 s'ha reunit aquest migdia i ha decidit aprovar avui mateix el toc de queda a Catalunya, quedaran afectats els horaris del club a partir de demà dilluns 26 d'octubre. Des d'aquest diumenge, doncs, els establiments oberts al públic hauran de tancar la porta a les 21h.  

Convocatòria d'eleccions

Tota la informació

El Club informa a tots els seus socis de la Convocatòria d’eleccions per a la renovació de la Junta Directiva del Club Tennis Torredembarra, que estan fixades pel proper diumenge 18 d'octubre.

Americanes d'estiu de Pàdel 2020

èxit d'un format que ha enganxat !

El diumenge 13 de setembre, s'ha disputat a les nostres pistes la primera edició del Màster Final de les Americanes d'estiu de Pàdel "TDB 2020", en una jornada de gran ambient per les nostres instal·lacions. El club ha lluït les millors gales per acollir el colofó final d'un campionat que s'ha disputat periòdicament a l'estiu i que ha enganxt i de valent !

Pàgines