Competicions

Estades d'Estiu 2023

Tota la informació

El TennisTDB organitza un any més les Estades d’Estiu amb un alt component lúdic i molta diversió, monitors i monitores titulats i amb experiència en l’àmbit del lleure i esportiu, pràctica d’anglès amb els monitors Language Assistant (practicant i millorant a través de conversa i jocs), així com també tot tipus de pràctiques esportives

Aquesta setmana, un enorme grup de socis i alumnes de l'Escola del Tennis TDB, es van desplaçar en bus per ser protagonistes de la tradicional visita del Club a l'Open Banc Sabadell. Com sempre, van demostrar una gran declaració d'amor pel tennis!

Finalitza la Lliga d'iniciació de 1r any

Els alumnes del Club s’hi han deixat la pell!

Aquest dissabte 4 de març es va posar el punt i final a la Lliga d'Iniciació de 1r any de l'Escola del Tennis TDB, torneig disputat en la seva totalitat per alumnes de l’escola i que va significar el perfecte epíleg de la millor competició social per les futures promeses del Tennis TDB.

Torneig Infantil de l'Escola de Tennis!

Una gran vetllada tennística!

La tarda d'aquest passat dissabte va ser destinada a un campionat infantil tant amè com interessant on els protagonistes van ser els nostres alumnes de l'Escola de Tennis. No es van dosificar gens, ensenyant les seves armes tennístiques i provocant l'admiració de propis i estranys!

Calçotada de germanor padelera!

Dels equips federats de la Lliga Catalana!

Vam celebrar a la barbacoa de la Zona Esportiva una calçotada a mode de "preparació" per la incipient Lliga Catalana de Pàdel 2023. El Sol i el bon rotllo van imperar en una festa per recordar!

Una altra jornada inoblidable!

Festa major a favor de la Marató!

Inoblidable matinal a les nostres pistes, amb més de 60 participants repartits entre l'Americana exprés "Pares i fills" de Tennis i Pàdel, tots ells i elles per formar part d'aquesta Jornada benèfica en favor de la Marató de TV3 d'enguany.

Pàgines