Presentació

El servei de reserves del Club Tennis Torredembarra és una vella aspiració del Club que s’ha fet realitat tant en la modalitat de pàdel com recentment del tennis. És un sistema que permet als seus usuaris i per tant socis del club reservar, fins a dos dies abans del partit desitjat, una pista de tennis o de pàdel. Aquest sistema és un servei que té la finalitat de facilitar als usuaris el poder fer ells mateixos la reserva del partit desitjat per Internet, però també poden fer-ho de forma presencial o per telèfon.  

Donar-se d'alta

Per poder realitzar una reserva, és molt important donar-se d’alta al servei com a usuari, ja sigui a la web o a la nostra oficina, si no no serà possible reservar ni formar part de cap reserva. Tanmateix us animem a llegir i tenir en compte la normativa que regeix el sistema de reserves, on hi s’hi pot trobar tota la informació referent a la utilització del servei, limitacions o sancions.

No socis...

Les persones que no sou sòcies del Club de Tennis Torredembarra no podeu fer ús del servei de Reserves, però sí que podeu ser convidades per un soci del Club. No obstant, si teniu la intenció de jugar, podreu veure l’ocupació i disponibilitat de les nostres pistes a la pàgina web del Club, abans de vindre a fer una reserva presencial a les nostres oficines.