Guia bàsica per a Socis

Primer de tot, informar que el servei de reserves on-line està reservat solsament als Socis del TennisTDB. En cas de no ser soci, també podeu reservar, però heu de seguir aquesta senzilla guia.

És bàsic està registrat al sistema de reserves del Club per a poder ser inclòs tant en un partit de tennis com en un de pàdel. El registre es pot fer a l’oficina o el propi usuari per Internet.

Com registrar-se

Per registrar-se com a usuari al sistema de reserves, cal seguir uns passos concrets:

  1. Anar a Reserves Online
  2. Com que encara no tens compte, “clicar” a la pregunta “Encara no té compte?”
  3. Omplir el formulari amb les dades que es demanen per a registrar-se com a usuari. Sobretot és important recordar la contrasenya que s’utilitzarà per a fer les reserves, tant si es fan on-line com si es realitzen a través de l’oficina.
  4. Un cop ple el formulari, clicar a “Crear Cuenta” i es rep la “Confirmación de Registro”.
  5. S’ha d’anar al compte de correu personal per a poder identificar-se i activar el compte d’usuari del servei de reserves. Per fer-ho, s’ha d’obrir un e-mail enviat per “Reserva deportes”, i clicar a l’enllaç “clicar aquí” (si no arriba el correu, s’ha de comprovar que no hi sigui a la carpeta “Spam”). Això permetrà validar el compte d’usuari, validació que rebem a l’oficina per a poder activar-lo definitivament.
  6. Amb els passos anteriors complerts, ja es pot fer una reserva, accedint a  la casella “Reserva pistes de pàdel” (i tennis), i ara, amb el compte d’usuari creat, posant l’e-mail i la contrasenya que s’ha indicat al formulari.
  7. Un cop dins, es pot triar entre “reserva ara – Tennis” o “reserva ara – Pàdel”. Feta la tria, qui crea la reserva encapçala el partit i serà el jugador 1. Després s’han de buscar la resta de jugadors pel cognom.
  8. Si el partit és de Tennis, es pot triar entre individuals o dobles (s’hauran d’afegir un o tres jugadors respectivament a banda del “creador de la reserva”.

Preguntes freqüents

Si a la reserva es vol incloure un soci o sòcia infantil, s’ha de comunicar al personal d’oficina, qui és qui crearà la reserva.

  1. Per a incloure un No Soci, s’ha de buscar com a “Invitado” al llistat d’usuaris del servei de Reserves. En aquest cas, el partit ha de quedar pagat un cop feta la reserva, pagant on-line amb targeta de crèdit o per Bono Moneder (es paga prèviament a l’oficina per a poder utilitzar aquest bono com a usuari).
  2. Qualsevol canvi de jugador/a en la reserva o anul·lació del partit desitjat, s’ha de comunicar al personal d’oficina, qui és qui efectuarà els canvis o cancel·lacions dels partits corresponents, i així actualitzarà la reserva.

És molt important tenir en compte la “Normativa de Reserves de Pistes de Pàdel i Tennis”. Us animem a llegir-la per a no caure en cap infracció i/o sanció per un incompliment de la mateixa normativa.