Presentació

El Club Tennis Torredembarra és una entitat esportiva que aposta per la formació de jugador i jugadores des d’edat infantil, com una activitat complementària, i creiem molt satisfactòria, del seu itinerari escolar.

A l'Escola Infantil de Tennis i Pàdel, ens plantegem com a objectius no només per formar-los en la pràctica d'aquests esports, sinó també, per ajudar-los a completar la seva formació com a persones. Volem millorar el seu nivell de joc, la seva competitivitat, ensenyar-los com guanyar però també a saber perdre. Creiem fermament en que hi ha certs valors que han d'anar per davant de l'èxit esportiu. Valors com l'esforç, la cooperació i el respecte. En definitiva, el fairplay que ha d'estar present en tot el procés de la seva formació. Volem que s'interrelacionin amb els altres alumnes, que participin i gaudeixin, més enllà de la competició, que també ho facin de l'aspecte lúdic de l'esport, i que puguin fer-ho durant tota la seva vida, més enllà de la seva estada a l’Escola de Tennis Infanti.

Ens agrada pensar que, des de la nostra Escola Infantil, i a través de la pràctica de l'esport podem contribuir a fomentar la interrelació dels nostres alumnes. Amb aquesta intenció, promourem diferents accions de convivència entre ells, potenciarem els lnterclubs amistosos i competicions per Equips. A l'Escola Infanti tractem d'actualitzar i perfeccionar els nostres mètodes i els serveis que oferim als nostres alumnes. S'adeqüa el material emprat com les pilotes, raquetes i pistes al nivell/edat de cada nen/a. D’aquesta manera, els grups/nivells s’anomenen segons el color de la pilota que utilitzin (vermell, taronja, verd o groc). Hem elaborat unes guies per els pares i mares on fem una introducció de l’adaptació del material per cada grup, i una breu explicació del treball que es durà a terme.  

També adults

L'Escola Adults de Tennis i Pàdel ofereix als adults la possibilitat d’aprendre o perfeccionar en aquests esports. S’ofereixen cursos a mida de nivells i amb flexibilitat horària per als interessats, tant entre setmana com de cap de setmana.

Tot, tot i tot

Tota la informació »