Pàdel

Finalitza el 19è Open Nocturn

Una gran edició amb participació rècord !

Els vespre nits del Tennis TDB han gaudit un estiu més de la celebració dels Opens Nocturns de Tennis i Pàdel "Set Assessors", un dels tornejos estivals de raqueta amb més tradició i solera. Quan es ponia el Sol han predominat els partits espectaculars a la pista, com també unes grades plenes per l'expectació fins a les primeres hores de la matinada.

Una inoblidable “Nit del Tennis TDB”

Gran Sopar de germanor, trofeus i somriures!

Després de dos estius privats d'organitzar-la a causa de la pandèmia, aquest dissabte 6 d'agost s'ha tornat a celebrar "La nit del TennisTDB", una altra vegada a les nostres instal·lacions i amb l'excel·lent càtering del Restaurant "Clamar". Ha estat una vetllada desfermada per una gran participació, plena d'obsequis, sorpreses i moltes rialles... i amb música i ball com a colofó final !

El TennisTDB serà la seu d'una màgica Jornada de Pàdel el proper 9 d'abril. Emparat en un format amè i innovador de totes i tots contra tots amb rotació de mini partits, hi haurà un torneig en horari de tarda per fomentar la participació de les jugadores i jugadors dels equips del TennisTDB a la Lliga Catalana. 
A més, cal destacar que amb la inscripció inclou un berenar-sopar per animar i aconseguir un ambient social inoblidable per aquella tarda!

Americana Mixta de Pàdel

Finalitza una edició amb un gran colofó!

Aquest diumenge 20 de març s'ha posat el punt i final a l'Americana Mixta de Pàdel “Construccions Raül Llima”, llur edició d'enguany ha gaudit d'una bona participació social, no en va s’hi van inscriure 24 parelles agrupades en 3 nivells diferents, on jornada a jornada han jugat amb els cinc sentits per trobar la glòria al final de la lligueta.

Pàgines