Torneig social de l'Escola de Tennis!

Finalitzen alevines i infantils

Increïble matinal a les nostres pistes, tot una festa tennística amb la plana major de les alevins i els infantils de l'escola, que avui han disputat la fase final del Torneig Social de l'Escola de tennis en la seva categoria.

Un ambient de luxe entre les/els participants i unes ganes superlatives de competir i somriure. No hi ha va haver vençuts ni vencedors, però sí moltes guanyadores i guanyadors d'haver viscut un matí per recordar, sota l'atenta mirada orgullosa dels seus monitors Jordi i Gabi !

Quadre d'honor Torneig Social de l'escola de tennis

Tots els guanyadors/es i finalistes 

 Quadre Aleví Femení
  Guanyadora  Alma Baeza Sánchez
  Finalista  Mariona Guasch Santoro
 
Quadre Infantil Masculí
  Guanyador  Hernán Monte Mas
  Finalista  Birhanu Castrillo Pérez
Publicat a Terra Batuda
Etiquetes Tennis