Variació d'horaris

Pel toc de queda COVID-19

Benvolgudes sòcies i benvolguts socis, ens adrecem a vosaltres per tal d'informar-vos que, un cop el comitè executiu de crisi del Govern pel covid-19 s'ha reunit aquest migdia i ha decidit aprovar avui mateix el toc de queda a Catalunya, quedaran afectats els horaris del club a partir de demà dilluns 26 d'octubre. Des d'aquest diumenge, doncs, els establiments oberts al públic hauran de tancar la porta a les 21h.  

De manera que aquest serà l'horari de tarda del club a partir de demà dilluns 26 d'octubre per la setmana vinent: de 16h fins a 21h

Tanmateix, durant els propers dies ja us informarem de possibles variacions horàries del club i de les franges de reserva que es podrien donar a partir del 2 de novembre, en funció també de com s'actualitzen les mesures de Seguretat i Condicions Generals d'aquest toc de queda davant la COVID-19. 

Publicat a Notícies