Americanes d'estiu de Pàdel 2020

èxit d'un format que ha enganxat !

El diumenge 13 de setembre, s'ha disputat a les nostres pistes la primera edició del Màster Final de les Americanes d'estiu de Pàdel "TDB 2020", en una jornada de gran ambient per les nostres instal·lacions. El club ha lluït les millors gales per acollir el colofó final d'un campionat que s'ha disputat periòdicament a l'estiu i que ha enganxt i de valent !

Una americana de totes i tots contra tots!

Amb una participació més que satisfactòria setmana rere setmana durant l'estiu, aquesta americana de pàdel estival reunia gairebé 12 participants femenins i masculins dos dies cada setmana. Aquest gran ambient de competició venia degut a que el format permetia jugar a totes i tots contra tots. Tant en categoria femenina com masculina, les parelles inicials es sortejaven al principi de cada jornada i després, cada 15 minuts, es canviaven els emparellaments i els equips en funció de si es guanyava oes perdia. De manera que la rotació entre els equips era constant, l'espectacle i sobretot el bon pàdel i ambient han estat els protagonistes de la primera edició d'aquest torneig, que entre altres virtuts tenia un caire totalment amè i innovador.

Ha consistit en un campionat en dos temps: durant el juliol i l'agost s'ha disputat la classificació general de la Fase Regular, i aquest diumenge 13 de setembre el colofó del Màster Final amb els millors 12 jugadors/es de cada categoria. Les campiones i triomfadors de cada fase han esta obsequiats amb productes gentilesa de Babolat, a banda que després de l'entrega de premis s'han sortejat diferents productes d'aquesta marca entre totes i tots els participants d'aquesta fantàstica 1a Americana d'estiu de Pàdel.

Agraïments

Des del TennisTDB volem agrair el recolzament de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat abans i durant el torneig pel personal del TennisTDB i Oscar Neira com a jutge àrbitre i mestre de ceremònies d’aquesta prova, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar amb èxit aquesta primera edició d'aquest torneig tan divertit i que ha enganxat entre totes i tots els participants.

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Quadre d'honor

Tots els guanyadors/es i finalistes d' aquesta primera edició de l'Americana d'estiu de Pàdel.

CATEGORIA FEMENINA
Guanyadora Fase Regular -
Arantxa Chamizo
Finalista Fase Regular - Roser Gibert
Guanyadores Màster Final - Imma Font i Pili Ortiz

CATEGORIA MASCULINA
Guanyador Fase Regular - 
Sergi Caballé
Finalista Fase Regular - Raül Llima
Guanyadors Màster Final - Carles Figueras i Agustin Monte
 

Publicat a Pàdel
Etiquetes Notícies