Arxiu mensual

Una altra jornada inoblidable!

Festa major a favor de la Marató!

Inoblidable matinal a les nostres pistes, amb més de 60 participants repartits entre l'Americana exprés "Pares i fills" de Tennis i Pàdel, tots ells i elles per formar part d'aquesta Jornada benèfica en favor de la Marató de TV3 d'enguany.

Horari especial pel 6 i 8 de Desembre

Estem oberts pel Pont de la Immaculada!

Informem a tots els socis, sòcies i usuaris que en motiu dels dies festius 6 i 8 de desembre, dia de la Constitució i la Immaculada respectivament, el Tennis TDB presentarà un horari especial d’obertura de les seves instal·lacions:

Tasques manteniment pistes de pàdel

Una pista fora de servei cada dia

Informem a tots/es els/les socis/es i usuaris del TennisTDB, que a partir del dimecres 2 de novembre es realitzaran tasques de manteniment i renovació de les 3 pistes de pàdel.

De manera que cada dia es bloquejarà una pista diferent per a la seva reparació i estarà fora de servei aquella jornada. Ja informarem en el moment que ja es pugui tornar a gaudir de totes les pistes alhora.

Horari especial per l'1 de Novembre

El Tennis TDB estarà obert per Tot Sants!

Informem a tots els socis, sòcies i usuaris que en motiu de l'1 de Novembre, diada de Tots Sants, el Tennis TDB presentarà un horari especial d’obertura de les seves instal·la

Horari especial pel 12 d'Octubre

El Tennis TDB estarà obert aquest dia festiu!

Informem a tots les sòcies, socis i usuaris que en motiu del 12 d'Octubreel Tennis TDB presentarà un horari especial d’obertura de les seves instal·lacions.

Us informem que, degut a què no s'han pogut comptar amb les suficients inscripcions per a poder organitzar-lo, s'ha decidit cancel·lar la disputa de l'Open Head de pàdel Torredembarra 2022.

Disculpeu les molèsties

 

El TennisTDB organitza l'Open Head de Pàdel, prova que forma part del Circuit Head de Padel de la FCPàdel.

Pàgines