Una altra jornada inoblidable!

Festa major a favor de la Marató!

Inoblidable matinal a les nostres pistes, amb més de 60 participants repartits entre l'Americana exprés "Pares i fills" de Tennis i Pàdel, tots ells i elles per formar part d'aquesta Jornada benèfica en favor de la Marató de TV3 d'enguany.

Un any més, comptant amb un ambient de luxe, una expectació enorme i unes ganes superlatives de competir i somriure. No hi hagut vençuts ni perdedors, però sí vencedors morals i moltes guanyadores i guanyadors d'haver viscut un matí per recordar. I el més important, la participació de totes i tots els protagonistes d'aquesta preciosa matinal, han ajudat a generar una gran recaptació final en favor de la Marató de TV3 !

Per arrodonir aquesta magnífica festa, s'ha fet un pica-pica final de germanor que ha posat el llacet a una jornada inoblidable. Agraïm a totes i tots els participants la seva magnífica assistència, ja que tots ells han portat l'alegria i una festa major al TennisTDB !

Publicat a Notícies
Etiquetes Pàdel, Tennis