open head de pàdel torredembarra

tota la informació

Us informem que, degut a què no s'han pogut comptar amb les suficients inscripcions per a poder organitzar-lo, s'ha decidit cancel·lar la disputa de l'Open Head de pàdel Torredembarra 2022.

Disculpeu les molèsties

 

El TennisTDB organitza l'Open Head de Pàdel, prova que forma part del Circuit Head de Padel de la FCPàdel.

 

Bàsic

Data Torneig: del diumenge 9 d'octubre al diumenge 16 d'octubre
Categoria: Bronze
Col·laboradors: Regidoria d'Esport (Ajuntament de Torredembarra), Bar La Zona.

Jutge Àrbitre: Rubén Sánchez
Director del Torneig: Francisco Calavera

 

Inscripcions

Ordre de joc

Observacions i preferències horàries: degut l'alt nombre d'inscripcions, no es podran tenir en compte totes les peticions d'horari anotades en el formulari d'inscripció o bé enviades al club abans de finalitzar el termini d'inscripcions.

Publicació quadres i ordre de joc: Podreu consultar totes les dades a la web de la FCPàdel

Canvis

Donada la complexitat de l'elaboració dels Ordres de Joc i degut a solsament disposar de 3 pistes, un cop publicats els ordres de joc, no es podran modificar.

Solsament es deixarà intercanviar horaris entre partits diferents, sempre i quan tots els implicats hi estiguin d'acord.

Resultats

Durant el transcurs del torneig, cada dia a partir de les 10h es podrà consultar els resultats actualitzats a la web de la FCPàdel

Funcionament general

  • Consulteu el vostre Ordre de Joc (horaris de partits) i tingueu present que abans de jugar el primer partit haureu d'arribar 15' minuts abans per a fer el check-in (p.ex. els que jugueu a les 17.30h, haureu de presentar-vos a la recepció del club a les 17:15h).
  • És molt important la puntualitat durant tot el torneig donat el gran nombre de partits programats.
  • Abans de començar el vostre partit, podreu escalfar 5 minuts.
  • Al finalitzar el partit, el/la jugador/a guanyador/a portarà les pilotes a la recepció del club per tal d'informar del resultat.
  • El Staff del TennisTDB vetllarà per a tenir en les millors condicions possibles les instal·lacions i serveis del club, per aquest motiu, demanem als jugadors/es que ens ajudin a mantenir nets els espais, utilitzant les diferents papereres, així com, no dubteu en notificar a recepció qualsevol incidència, ja que intentarem solventar-la el més aviat possible.

Normativa

En el conjunt del campionat, s'aplicarà el Reglament de la FCPàdel.

En el cas de perdre el primer partit, s'ha de confirmar al Jutge Àrbitre que es vol participar al Quadre de Consolació.

Publicat a Notícies
Etiquetes Pàdel