Un stage inoblidable!

Deixen el pavelló de l'escola molt alt

Dissabte 3 de setembre es va posar punt i final a una setmana per recordar per tots/es aquells alumnes del TennisTDB que han participat a l'stage de Papenburg!

Experiències compartides en un altre país amb els companys de sempre, sobredosi de somriures amb les noves amistats formades a Papenburg... entrenaments d'alt rendiment, molt de tennis, golf, cicloturisme, visites culturals, escapada als Països Baixos i alegries molt altes per augmentar els llaços amb el cercle d'amics tennístics!

Van acabar l'stage guanyant una Davis Cup molt fraternal amb els rivals alemanys. També van gaudir d'un comiat de bandera i molt hospitalari de les autoritats de Papenburg i sobretot, l'atenció sempre especial de Wendella i Christian Mulder, que els han apadrinat al seu club i han tutoritzat el seu millor benestar. Des del TennisTDB agraïm un cop més aquest tracte rebut tan meravellós!

També agraïm a la nostra fantàstica esquadra dels #TDBWarriors que ens hagin compartit tots els seus feliços i divertits moments. I com no, mostrem la nostra admiració i orgull de tenir uns coordinadors i tutors de l'equip tant magnífics com són Gabi i Kiko, que ho han gestionat de forma excel·lent, que han fet les delícies dels alumnes i sobretot, han estat els seus grans referents durant una setmana que no oblidaran mai... així que, GRÀCIES PER POSAR TAN ALT EL LLISTÓ DE L'ESCOLA DEL TENNISTDB !

Publicat a Notícies