Finalitza el 19è Open Nocturn

Una gran edició amb participació rècord !

Els vespre nits del Tennis TDB han gaudit un estiu més de la celebració dels Opens Nocturns de Tennis i Pàdel "Set Assessors", un dels tornejos estivals de raqueta amb més tradició i solera. Quan es ponia el Sol han predominat els partits espectaculars a la pista, com també unes grades plenes per l'expectació fins a les primeres hores de la matinada.

Participació rècord!

Pel que fa a l'Open Nocturn de Pàdel, enguany es celebrava una 19a edició que ha gaudit d'una participació rècord, amb gairebé 100 parelles inscrites i ben repartides entre els quadres de categoria masculina, femenina i la categoria mixta, ja molt consolidada en els enquadraments d'aquest campionat. Alhora, com ve succeint en els últims tornejos, cal destacar un molt alt nivell de joc de tots els participants, fet que produeix que com hem dit, s'acosti un gran nombre de públic a les instal·lacions del Club per a presenciar les finals.

Per altra banda i alhora, s'ha disputat a les nostres pistes l'Open Nocturn de Tennis, i com ve sent habitual estiu rere estiu, amb una gran participació de més de 80 jugadors/es repartits en diferents quadres, que aplegaven des de socis que habitualment juguen al club, alumnes de l'Escola del Tennis i estiuejants que es troben en aquesta època a Torredembarra o a les rodalies. Cal destacar que aquesta edició ha superat la de l'any anterior, i aquest any comptant de nou amb un quadre infantil masculí i una lligueta altra en categoria femenina, que ha estat la delícia dels aficionats. Sense oblidar-nos del quadre de dobles masculí, que va ser un seguit de duels a la lluna amb una excelsa qualitat.

Un any més, volem donar molta importància als fantàstics partits que s'han disputat, en especial unes finals molt emocionants i equilibrades. També ens congratula informar que han participat jugadors/es d'altres països com Alemanya, França i la gran actuació de Patrick Mangan, que està passant l'estiu a Torredembarra provinent de Nova York, i es va emportar el quadre 2 masculí de tennis amb una solvència més que contrastada. Ens satisfà i molt aquesta gran participació que ha elevat encara més un llistó que ja era ben alt, convertint el TennisTDB en una Festa major de la raqueta dia a dia i nit a nit !.

L'entrega de trofeus va comptar amb la presència dels membre de la junta Delio Castillo i Manolo Lucas, a més d'Isaac Jiménez en representació de SET Assessors, empresa patrocinadora del torneig i que ja porta una llarga trajectòria mantenint-nos la confiança.

Agraïments

Des del Tennis TDB volem agrair el suport rebut un any més per part del patrocinadors SET AssessorsNo ens oblidem de la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. 

Com no també volem agrair especialment la gran feina del dos jutges àrbitres del torneig, Gabi Sánchez (tennis) i Kiko Calavera (pàdel). I per acabar, tot l’esforç empleat aquests dies per l’staff del Club i el Bar La Zona, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar aquests Opens Nocturn de Tennis i Pàdel SET Assessors a les instal·lacions del Tennis TDB.

Quadre d'Honor Open Nocturn de Pàdel

Tots es guanyadors/es i finalistes

Masculí Quadre 1
  Guanyadors  Gabi Sánchez - Sergi Herrero
  Finalistes  Dani Aguilar - Jordi Elias
Masculí Quadre 2
  Guanyadors  Jordi Rodrigo - Tito Casas
  Finalistes  Santiago Garcia - Albert Sánchez
Quadre Femení
  Guanyadores  Anna Montaner - Laia Vallés
  Finalistes  Gemma Porta - Mónica Gutiérrez
Quadre Mixte
  Guanyadors  Mireia Figueras - Albert Figueras
  Finalistes  Eva Suñé - Isaac Jiménez
Masculí Quadre 1 Consolació
  Guanyadors  Xavi Suñé - Isaac Jiménez
  Finalistes  Guillem Ramírez - Pau García
Masculí Quadre 2 Consolació
  Guanyadors  Joel López - Oriol Citores
  Finalistes  Adrià Gutiérrez - Arnau Calvo
 
Quadre Femení Consolació
  Guanyadors  Carmen Moya - Mirella Collado
  Finalistes  Priscila Vargas  - Raquel Rentero
 
Quadre Mixte Consolació
  Guanyadors  Marina Ramírez - Aleix Núñez
  Finalistes  Maria Rius - Oriol Bozo
 

Quadre d'Honor Open Nocturn de Tennis

Tots els guanyadors/es i finalistes 

Masculí Quadre 1 
  Guanyador  Álex Delgado
  Finalista  Diego Rebollo
 
Masculí Quadre 2
  Guanyador  Patrick Mangan
  Finalista  Hernán Monte
 
Quadre Femení
  Guanyadora  Emma Bescós
  Finalista  Barbara Peek
 
Quadre Dobles Masculí
  Guanyadors  Jesús Masdeu - Xavi Aguilar
  Finalistes  Delio Castillo - Patrick Mangan
 
Quadre Infantil
  Guanyador  Pablo Vázquez
  Finalista  Luis Vázquez
 
Quadre Consolació Quadre 1 Masculí
  Guanyador  Clement Riondolet
  Finalista  Delio Castillo
 
Quadre Consolació Quadre 2 Masculí
  Guanyador  Jordi de la Torre
  Finalista  Rafa García
Publicat a Notícies
Etiquetes Pàdel, Tennis