Una inoblidable “Nit del Tennis TDB”

Gran Sopar de germanor, trofeus i somriures!

Després de dos estius privats d'organitzar-la a causa de la pandèmia, aquest dissabte 6 d'agost s'ha tornat a celebrar "La nit del TennisTDB", una altra vegada a les nostres instal·lacions i amb l'excel·lent càtering del Restaurant "Clamar". Ha estat una vetllada desfermada per una gran participació, plena d'obsequis, sorpreses i moltes rialles... i amb música i ball com a colofó final !

Entrega de trofeus, sopar i música final!

Com és tradició, en aquest Gran Sopar de la Nit del TennisTDB s'han entregat tots els trofeus i obsequis dels tornejos Socials de les temporades 2021 i 2022, com són:  

  • Americana de Tennis 
  • Americana de Pàdel 
  • Americana de Tennis Infantil
  • Reconeixements i diplomes per les jugadores i jugadors dels equips juvenils de base federats de tennis.

Ja hem avançat que en aquest Gran Sopar hem gaudit d'una participació rècord de gairebé 125 comensals, dins d'un marc molt ben engal·lanat i incomparable com la pista d'entrenament de tennis.

Hi va haver moltes sorpreses i sobredosi de rialles. No en va, el tarannà de germanor entre tots el socis i sòcies impera en el aconteixement social més imprescindible del TennisTDB, aglutinant taules on qualsevol excusa era bona per brindar o bromejar amb els propers al Sopar.

En definitiva, “La nit del Tennis TDB” va ser una altra vegada especial, emotiva i divertida, amb Delio Castillo amb el seu habitual emotiu discurs presidencial, i Gabi Sánchez com a impagable mestre de cerimònia en l'entrega de premis. La nit afortunadament va ser molt llarga, ja que en acabar el sopar i un magnífic i copiós sorteig de regals, els participants van pujar al Bar La Zona, on van convertir la sala en una pista de ball gràcies a la música i gentilesa de DJ Benji, i molts dels comensals van poder continuar la festa més enllà del sopar.

Agraïments

Des del Tennis TDB es vol agrair la col·laboració de tots els qui van cedir obsequis per tal de poder-los sortejar en acabar el sopar, en especial de qui són patrocinadors i col·laboradors del nostre Club, com és el cas d'Oxid Restaurant Bar, 4 latas, Casa Balcells i 4 Makis. També, com no, agraïm els obsequis concedits per Pastisseria Cal Jan, Sal i Sucre, Restaurant Cal Silver, Bodegues Exclusives Sardà i Campodulce Curados.

Alhora, agrair també la col·laboració de l'Ajuntament de Torredembarra i personal del Bar La Zona i com no, a la Junta Directiva del Tennis TDB i a tot l’Staff del TennisTDB, que amb la seva gran implicació han fet possible una vetllada social per recordar de tant amena i divertida!

Àlbum fotogràfic:

Seguidament us mostrem les millors imatges de la vetllada aquí

Publicat a Notícies
Etiquetes Tennis, Pàdel