Fantàstica jornada de pàdel al TDB!

Dels equips federats de la Lliga!

Aquest dissabte 9 d'abril es va demostrar que al TDB per qualsevol guspira esportiva, es desperta un caliu fabulós !

Increïble tarda de pàdel a les nostres pistes, amb una gran participació de jugadores i integrants dels equips federats de la Lliga Catalana, i amb un ambient de luxe i unes ganes superlatives de somriure competint !

No hi ha va haver vençuts ni vencedors, però sí moltes guanyadores i guanyadors d'haver viscut una jornada per recordar. I van acabar aquesta gran festa padelera al Bar de la Zona, amb un sopar de germanor que encara els ha fet establir més lligams!

Agraïm al personal del Bar de la Zona la seva col·laboració, a totes i tots els participants la seva magnífica assistència, així com l'innegable poder de convocatòria i gran organització de Kiko Calavera, coordinador de l'àrea de pàdel del club, ja que tots plegats van conduir a aquesta gran diada de pàdel al TennisTDB !

Publicat a Notícies
Etiquetes Pàdel