Americana Mixta de Pàdel

Finalitza una edició amb un gran colofó!

Aquest diumenge 20 de març s'ha posat el punt i final a l'Americana Mixta de Pàdel “Construccions Raül Llima”, llur edició d'enguany ha gaudit d'una bona participació social, no en va s’hi van inscriure 24 parelles agrupades en 3 nivells diferents, on jornada a jornada han jugat amb els cinc sentits per trobar la glòria al final de la lligueta.

Aquesta edició de l’Americana Mixta de Pàdel Construccions Raül Llima s'ha disputat en un sistema de competició on s'han decidit les posicions finals un cop acabada la lligueta, on s'han enfrontat totes les parelles de cada grup entre elles. Un sistema de competició amb un condicionant més que objectiu, ja que amb els mateixos partits, les parelles que han obtingut més punts són les que s'han emportat el llorer finalment.

Un gran colofó final!

Després de més de tres mesos de l'Americana Mixta de Pàdel "Construccions Raül Llima", el TennisTDB ha convidat als protagonistes d'aquesta fantàstica competició al colofó final. Ha estat una trobada que s'ha celebrat la matinal del diumenge 20 de març, amb un fantàstic pica-pica i on s'ha obsequiat amb un detall a totes i tots els participants de l'Americana Mixta.
 
L'entrega de premis i copes l'han efectuat Delio Castillo com a president del TennisTDB, Raül Llima en representació de "Construccions Raül Llima" i Kiko Calavera, responsable de l'àrea de pàdel del TennisTDB.

Disputades les lliguetes, aquestes han estat les primeres i segones parelles classificades per cada grup i categoria:

 • Grup 1:
  • 1ers classificats: Anna Montaner - Xavier Mercadé
  • 2ons classificats: Noemí Castellón - Jordi Amigó
 • Grup 2:
  • 1ers classificats: Alba Vara - Ivan Fortuny
  • 2ons classificats: Mònica Gutiérrez - Raúl Espinar
 • Grup 3:
  • 1ers classificats: Marta Rodríguez - Alfredo Fernández
  • 2ons classificats: Anna Rius - Òscar Viladomat

Des del Tennis TDB volem agrair la participació de tots els jugadors i jugadores de l'Americana Mixta de Pàdel del nostre Club, amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra, així com també del patrocini i la confiança de "Construccions Raül Llima" una altra vegada per aquest torneig.

Publicat a Notícies
Etiquetes Pàdel