Finalitza el 17è Open Nocturn de Tennis i Pàdel

Setmana noctàmbula del clàssic de l'estiu!

Els vespre nits del Tennis TDB han gaudit un estiu més de la celebració de Opens Nocturns de Tennis i Pàdel "Set Assessors", gairebé tot uns clàssics dels tornejos estivals de raqueta. Quan es ponia el Sol han predominat els partits espectaculars a la pista, com també unes grades plenes per l'expectació fins a les primeres hores de la matinada.

Molt bona participació!

Pel que fa a l'Open Nocturn de Pàdel, enguany es celebrava la 17a edició amb una participació molt alta, amb més de 70 parelles inscrites i ben repartides entre els quadres de categoria masculina, femenina i la categoria mixta, ja molt consolidada en els enquadraments d'aquest campionat. Alhora, com ve succeint en els últims tornejos, cal destacar un molt alt nivell de joc de tots els participants, fet que produeix que com hem dit, s'acosti un gran nombre de públic a les instal·lacions del Club per a presenciar les finals.

Per altra banda i alhora, s'ha disputat a les nostres pistes l'Open Nocturn de Tennis, amb una gran participació de gairebé 80 jugadors/es repartits en diferents quadres, que aplegaven des de socis que habitualment juguen al club, alumnes de l'Escola del Tennis i estiuejants que es troben en aquesta època a Torredembarra o a les rodalies. Cal destacar que aquesta edició ha superat la de l'any anterior, i aquest any comptant de nou amb una lligueta infantil masculí i una altra de benjamí en categoria femenina, que ha estat la delícia dels aficionats.
Sense oblidar-nos del quadre de dobles masculí, que va ser un seguit de duels a la lluna amb una excelsa qualitat. Un any més, volem donar molta importància als fantàstics partits que s'han disputat, en especial unes finals molt emocionants i equilibrades.

Ens satisfà i molt aquesta gran participació que ha elevat encara més un llistó que ja era ben alt, i més tenint en compte el periode d'emergència i precaució sanitària en el que estem immersos degut als efectes de la COVID-19..

L'entrega de trofeus va comptar amb la presència dels membre de la junta Delio Castillo i Joan Casas, a més d'Isaac Jiménez en representació de SET Assessors, empresa patrocinadora del torneig i que ja porta una llarga trajectòria mantenint-nos la confiança.

Agraïments

Des del Tennis TDB volem agrair el suport rebut un any més per part del patrocinadors SET AssessorsNo ens oblidem de la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. 

Com no també volem agrair especialment la gran feina del dos jutges àrbitres del torneig, Gabi Sánchez (tennis) i Òscar Neira (pàdel). I per acabar, tot l’esforç empleat aquests dies per l’staff del Club i el Bar La Zona, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar aquests Opens Nocturn de Tennis i Pàdel SET Assessors a les instal·lacions del Tennis TDB.

Àlbum fotogràfic

Podeu veure algunes imatges dels XVI Open Nocturn de Tennis i Pàdel
visitant el nostre Àlbum Fotogràfic »

Quadre d'Honor Open Nocturn de Pàdel

Tots es guanyadors/es i finalistes

Masculí Quadre 1
  Guanyadors  Eugenio Marco - Xavi Noguera
  Finalistes  Dani Aguilar - Martí Magriñà
Masculí Quadre 2
  Guanyadors  Joaquín Trigo - Carlos Cortés
  Finalistes  Joan Casas - David Zaragoza
Quadre Femení
  Guanyadores  Martina Monte - Sara Mas
  Finalistes  Vanessa Ozcoz - Anna Seda
Quadre Mixte
  Guanyadors  Laura Ubeda - Pol Font
  Finalistes  Vicky Colomé - Juanka Quijije
Masculí Quadre 1 Consolació
  Guanyadors  Poli Cid - Jordi Alventosa
  Finalistes  Fernando Rivas - Jose Antonio Carcas
Masculí Quadre 2 Consolació
  Guanyadors  Adrià Roig - Luisma López
  Finalistes  Albert Mercadé - Xavi Mercadé
 
Quadre Femení Consolació
  Guanyadors  Marta Boronat - Esther Carné
  Finalistes  Ana Yuste - Mónica Subirón
 
Quadre Mixte Consolació
  Guanyadors  Àurea Martín - Jose Tovar
  Finalistes  Rosa Prenafeta - Oriol Porta
 

Quadre d'Honor Open Nocturn de Tennis

Tots els guanyadors/es i finalistes 

Masculí Quadre 1 
  Guanyador  Alex Delgado
  Finalista  Oriol Gallardo
 
Masculí Quadre 2
  Guanyador  David Zaragoza
  Finalista  Guillem Verdaguer
 
Quadre Femení
  Guanyadora  Wendela Smid
  Finalista  Marta Lucas
 
Quadre Dobles Masculí
  Guanyadors  Sergi Herrero - Xavi Cortijos
  Finalistes  Gabi Sánchez - Carlos Rovira
 
Quadre Infantil
  Guanyador  Jan Anglada
  Finalista  Hernán Monte
 
Quadre Consolació Quadre 2 Masculí
  Guanyador  Alex Bescos
  Finalista  Patxi Pedemonte
 
Quadre Consolació Femení
  Guanyadora  Abril Mercadé
  Finalista  Laia Mata
Publicat a Notícies
Etiquetes Tennis, Pàdel