Intenses 12 hores de tennis i pàdel !

La factoria TennisTDB no s'atura!

Aquest estiu la factoria TennisTDB no para. Si més no, ja comencen a ser habituals torneigs innovadors en aquesta època de l'any, i aquest recent 25 de juliol es van celebrar les 12 Hores de Tennis i Pàdel per equips. El resultat de l'activitat va ser la de sempre: un èxit rotund!

Es tractava d'una activitat per equips, on el seus integrants van dedicar mig dia a participar en partits de tennis, pàdel, tennis taula i petanca, amb un sistema de joc molt amè, ja que cada els partits transcorrien en torns de 30 minuts i permetia una rotació on cada participant amb prou feines trencava l'alè. Al final de la jornada, l'equip que més punts obtenia, guanyava el torneig i era premiat amb un obsequi.

Aquests van ser els equips participants:
- Equip Vermell: Oscar Alomà, Jose A. Cascales, Xavi Cascales, Birhanu Castrillo, Abril Mercadé, Lucia Barbod, Carla Guasch, Jordi Rodrigo i Oriol Bozo. 

- Equip Verd: Martí Cascales, Mònica Gutiérrez, Hernán Monte, Martina Monte, Júlia Piñol, Gabi Sánchez, Gala Galí, Joan Marc Pereira i Aida Domingo
 
Cal destacar el fantàstic ambient i el caràcter familiar de l'activitat, on es van aplegar un gran nombre d'alumnes de l'escola d'estiu de tennis, practicants habituals únicament de tennis o pàdel, als quals no els va importar jugar en un altre esport al que no estan habituats, i sobretot, ens emociona remarcar a la família Cascales, on avi, fill i nét van convertir el torneig en un preciós duel de tres generacions d'una gran nissaga de tennistes.
 
Finalment l'equip vermell es va emportar el gat a l'aigua, obtenint la màxima puntuació i la victòria. Per últim, no ens oblidem d'esmentar que els participants van fer una pausa per dinar, on van degustar un bon pica-pica i les delícies dels pollastres a l'ast i així agafar forces per a la tarda.

Agraïments

Des del TennisTDB volem agrair el recolzament de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat abans i durant el torneig pel personal del TennisTDB i Gabi Sánchez com a ideòleg i coordinador d’aquestes 12 hores de tennis i pàdel, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar amb èxit aquesta primera edició d'aquest torneig per equips tan familiar i atapeït de somriures!

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Publicat a Notícies
Etiquetes Pàdel, Tennis