Es cancel·len les Estades 2020

Però agafarem forces per l'estiu vinent!

Des del TennisTDB us hem d'informar que, finalment, no podrem organitzar les Estades d'estiu 2020.

Ens sap molt greu comunicar aquesta notícia, ja que portem una llarga trajectòria celebrant-les, amb un gran poder de convocatòria i resultant cada estiu un èxit de participació i organització, amb l'aval dels tècnics de la Generalitat.

Però malauradament, degut a la situació especial i delicada d'aquest any per l'afectació del COVID-19, no podem garantir unes estades d'estiu amb la qualitat de cada estiu, com tampoc podem oferir totes les activitats que voldríem pels nens i nenes. Fets com la reducció d'espais comuns o no poder sortir de les nostres instal·lacions per realitzar alguna activitat exterior, a més de la dificultat de garantir tots els protocols sanitaris, han fet que sigui molt complicat tirar endavant les Estades d'estiu d'enguany.

Tanmateix, a hores d'ara no hi havia les suficients inscripcions com per iniciar com voldríem les primeres setmanes de les Estades. Per tots aquests factors, finalment no es faran les Estades d'estiu del 2020. Però esperem que la pausa d'aquest any ens serveixi per agafar més forces i celebrar les Estades de l'estiu vinent tal com ens agradaria

Igualment, demanem disculpes per les molèsties ocasionades.

Publicat a Notícies