COMUNICAT JUNTA DIRECTIVA

ESPECIAL CORONAVIRUS

Estimats socis, sòcies, usuaris i alumnes de les escoles del Club,
 
El TennisTDB és sensible a l’actual situació generada pel COVID-19  i es suma a la preocupació social i sanitària generada.
Hem rebut el comunicat de la Secretaria General de l’esport i l’activitat física de la Generalitat de Catalunya, per mitjà de les Federacions de Tennis i Pàdel, amb instruccions clares pel que fa a les mesures necessàries a adoptar per mirar d’evitar la propagació del Coronavirus.
 
El TennisTDB creu que és necessari vetllar per la salut dels nostres socis, sòcies, usuaris i alumnes i, seguint les recomanacions del Ministeri de Sanitat i de la Generalitat, ens veiem en l’obligació de prendre les següents mesures al nostre Club:
- Queden ajornades totes les competicions federades, tant de tennis com de pàdel, a partir d’avui dijous 12 de març i amb una vigència mínima de 15 dies, revisable segons l’evolució de la situació.
- Les instal·lacions es mantenen obertes i actives per a ser utilitzades a nivell particular fins a nou comunicat.
- Recomanem extremar les mesures d’higiene ja conegudes per tots/es, i que podeu trobar al Canal Salut: http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/
 
Des del TennisTDB instem a tots/es a col·laborar al màxim en l’acompliment d’aquestes mesures que són necessàries i són una responsabilitat social de tots/es.
Us mantindrem informats sobre l’evolució de la situació i de qualsevol canvi que vagi succeint pels nostres canals de comunicació oficials.
 
Agraïm la vostra comprensió.
La Junta Directiva
 
 
Publicat a Notícies