Nou acord de patrocini amb Axa Torredembarra Segura

Ens renova la seva confiança!

El Tennis TDB està en condicions d’informar als seus socis i usuaris d'un nou acord de patrocini que ha aconseguit el nostre Club amb AXA Torredembarra Segura de Torredembarra.

AXA Torredembarra Segura es situa al carrer Passeig de la Sort de Torredembarra, sent un referent dins del sector de les empreses asseguradores de la vila. 

L’aposta d’aquesta empresa amb la nostra entitat ja gaudeix d’una bona trajectòria, i es prolonga en un nou acord que ha signat Míriam Núñez en representació de AXA Torredembarra Segura i Delio Castillo com a President del Tennis TDB. 

En virtut d’aquest nou acord de patrocini, us informem que AXA Torredembarra Segura serà l'espònsor de tots els equips de tennis del Tennis TDB, que són els corresponents a categories juvenils per alumnes de l'Escola del TennisTDB, com també per equips masculins en categoria absoluta. Equips tots ells federats i que ens representaran a la propera Lliga Catalana de la Federació Catalana de Tennis.

Dir-vos també que el TennisTDB per la seva banda, mantindrà les diferents unitats de publicitat d'aquesta empresa que ja mostrava per les instal·lacions del Club. 

A banda de mostrar el nostre agraïment a per continuar el seu patrocini amb la nostra entitat, també insistim que des del Tennis TDB, seguim amb la intenció d’aconseguir més col•laboracions, oferint pacs molt interessants i visuals de patrocinis. Si esteu interessats, poseu-vos en contacte amb la recepció del Club i us informarem.

Fes-te patrocinador

Tota la informació »

Publicat a Notícies
Etiquetes Tennis