Arxiu mensual

Aquest diumenge 13 d'octubre s'ha posat punt i final a l'Open Bronze de Pàdel Torredembarra, prova que forma part del Circuit Bronze de la FCPàdel. S'ha disputat a les pistes del TennisTDB, en una setmana molt agraïda en quant a ambient i espectacle, que ha convertit el nostre Club en una “catedral” per uns dies del circuit del pàdel català

Torneig "TDB CUP"

Un èxit rotund a les primeres de canvi!

Entre dissabte 5 i diumenge 6 d'octubre, s'ha disputat a les nostres pistes la primera edició del Torneig de Tennis "TDB CUP", en unes jornades esportives de gran ambient per les nostres instal·lacions. El club feia patxoca amb l'ambient familiar i de bon rotllo que es respirava entre els participants, fent de l'esport, la rivalitat sana i les rialles el denominador comú general.

Ocupació pistes de pàdel

Open Torredembarra Bronze de Pàdel

Informem a tots/es els/les socis/es del TennisTDB i als usuaris de les pistes de pàdel, que durant la setmana del 06/10 fins el 13/10 es disputa l'Open Bronze de Pàdel Torredembarra al TennisTDB, on hi participaran un gran nombre de parelles en categoria femenina i masculina. Per aquest motiu, informem que les pistes de pàdel estaran reservades per la disputa d'aquest campionat en algunes franges horàries.

Actualitat del club

Tota la informació

La Junta directiva del club ha decidit prescindir dels serveis del Sr Daniel Navarrete Clavero com a director tècnic del club.

Li agraïm la feina feta i li desitgem sort tant en el seu futur professional com a personal.

Festa de l'Esport

La gran Festa de l'Esport de Torredembarra

Durant tot el diumenge 29 de setembre, la Regidoria d'Esport de l'Ajuntament de Torredembarra t'ofereix la oportunitat de poder gaudir d'activitats, exhibicions, tallers i competicions de les diferents modalitats esportives que s’ofereixen a Torredembarra, totes al teu abast a la ZEM (Zona Esportiva Municipal). També hi haurà estands de les entitats i clubs participants amb tot tipus d’informació per a aquells que estigueu interessats en un determinat esport.

Renovem l’acord de patrocini

amb Construccions Raúl Llima S.L.

El TennisTDB informa als seus socis i usuaris de l’acord per la renovació com a espònsor del nostre Club amb l'empresa Construccions Raúl Llima S.L. de Torredembarra.

Pàgines