Festa major d'hivern al TDB!

Una jornada inoblidable

Aquest dissabte 7 de desembre s'ha demostrat que al TDB ja pot fer fred, ser hivern o tardor, que sempre tenim calor... perquè amb una mica de guspira, al nostre Club sempre surt el Sol !

Increïble matinal a les nostres pistes, amb més de 50 participants repartits entre el Torneig de Tennis per equips i l'Americana Mixta exprés de Pàdel. Un ambient de luxe, una expectació enorme i unes ganes superlatives de competir i somriure. No hi ha va haver vençuts ni vencedors, però sí moltes guanyadores i guanyadors d'haver viscut un matí per recordar!

Agraïm a totes i tots els participants la seva magnífica assistència, així com l'innegable poder de convocatòria d'Oscar Neira i de Gabi Sánchez, que tots ells van portar l'alegria i una festa major al TennisTDB !

Publicat a Pàdel
Etiquetes Tennis, Notícies