Finalitza el Circuit Juvenil d'Estiu de Tennis 2019

Resum i Resultats

Aquest diumenge 14 de juliol s'ha posat punt i final al Circuit Juvenil d'Estiu de Tennis disputat a les pistes del Tennis TDBCircuit promogut per la FCTennis que organitza aquest circuit, amb un èxit de participació sense precedents en totes les seves proves i que ha suposat una setmana esplèndida en quant a talent i futur tennístic.

Una gran participació!

Amb una espectacular participació de més de 160 jugadors/res federats en aquesta prova del Circuit Juvenil d'Estiu de la FCT, volem destacar una nombrosa representació torrenca, per la qual molts i moltes alumnes de l’Escola del Tennis TDB van lluitar a les seves pistes habituals d'entrenament per ser estrelles per una setmana al seu club, i demostrant en competició tot allò que aprenen en el seu dia a dia com alumnes de l'escola del Club. I aquest any, el nostre alumne Hernán Monte ha deixat el pavelló ben alt, arribant a la final de categoria benjamí, després d'una setmana regalant-nos exhibicions tot i ser tan jovenet.

Agraïments

Des del TennisTDB volem agrair a tots i totes les participants la seva demostració de talent en les nostres pistes, així com també el suport de la Delegació de Tarragona de la FCTennis i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat aquests dies pel jutge àrbitre i coordinador del torneig, Dani Navarrete i Gabi Sánchez, com també per l’staff del TennisTDB, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar al nostre Club amb èxit, aquesta prova del Circuit Juvenil d'Estiu de la FCT.

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic » 

Quadre d'Honor

Benjamí femení
  Guanyadora  Alexia Gibert
  Finalista  Laia Gavaldà
     
Benjamí masculí
  Guanyador  Martí Soms
  Finalista  Hernán Monte (TennisTDB)
 
Aleví femení
  Guanyadora  Mariami Nadirashvili
  Finalista  Adriana Pujol
 
Aleví masculí 
  Guanyador  Adrià Franco
  Finalista  Jordi González
 
 
Infantil femení
  Guanyadora  Jana Genís
  Finalistes  Carla Muro
 
Infantil masculí
  Guanyador  Jordi Molas
  Finalista   Aleix Pozo
 
Cadet femení
  Guanyadora  Aina Miralles
  Finalista  Paula Gallego
 
Cadet masculí
  Guanyador  Pol Vinós
  Finalista  Íñigo Villacampa
 
Júnior masculí
  Guanyador  Pol Vidal
  Finalistes  Marc Mateo
Publicat a Notícies