Celebrem una altra Nit del Tennis TDB

Gran Sopar de germanor, trofeus i somriures!

Com cada any, aquest dissabte 13 de juliol s'ha celebrat "La nit del TennisTDB", al Restaurant Tennis Lounge Bar. Una vetllada amb un ambient fabulós, plena d'obsequis, sorpreses, rifes i moltes rialles.

Com és tradició, en aquest Gran Sopar de la Nit del TennisTDB van entregar-se tots els trofeus i obsequis de TOTS els tornejos Socials, com són:   

  • Americana de Tennis FOTO 13
  • Màster Final de l'Americana de Tennis
  • Torneig Social de l'Escola de Tennis
  • Americana de Pàdel AS PUBLICITARI 
  • ​Màster Final de l'Americana de Pàdel
  • Americana Mixta de Pàdel CONSTRUCCIONS RAÜL LLIMA
  • ​Màster Final de l'Americana Mixta de Pàdel

Ja hem avançat que en aquest Gran Sopar hi van haver moltes sorpreses i rialles. No en va, el tarannà de germanor entre tots el socis i sòcies impera en el aconteixement social més imprescindible del TennisTDB, aglutinant taules on qualsevol excusa era bona per brindar o bromejar amb els més propers al Sopar. En definitiva, “La nit del Tennis TDB” va ser una altra vegada especial, emotiva i divertida.

Des del Tennis TDB es vol agrair la col·laboració de tots els qui van cedir obsequis per tal de poder-los sortejar en acabar el sopar. Alhora, agrair també la col·laboració de la Junta Directiva del Tennis i de l’Staff del TennisTDB que van fer possible tot el muntatge.

Àlbum fotogràfic:

Seguidament us mostrem les millors imatges de la vetllada aquí

Publicat a Notícies