finalitza el 6è promeses del TDB

Resum i Resultats

Aquest dissabte 1 de juny s'ha posat punt i final a la prova del 6è Circuit Promeses de Tennis disputat a les pistes del Tennis TDB, torneig promogut per la Delegació de Tarragona de la FCT, l'inici del qual va ser el 4 de maig i que ha suposat unes setmanes esplèndides en quant a talent i futur de les promeses tennístiques de Tarragona.

Molt bona participació!

Amb una altíssima participació de jugadors/res federats en aquesta prova del Circuit Promeses de la FCT, volem destacar una gran representació torrenca, per la qual molts i moltes alumnes de l’Escola del Tennis TDB van lluitar per ser profetes a la seva terra batuda. Doncs alguns d'ells i elles ho han aconseguit amb la major de les solvències arribant a les rondes finals a la seva categoria, a banda de demostrar en competició tot allò que aprenen en el seu dia a dia com alumnes de l'escola del Club.

I en especial volem destacar als ídols local Carla EspinosaDavid Zaragoza, campions en categoria juvenil femení i en categoria juvenil de consolació respectivament, demostrant que ja no són les eternes promeses del club, sinó una feliç realitat sortida de la nostra cantera.

Els premis i copes van ser entregades per Delio Castillo, com a president del TennisTDB.

Agraïments

Des del TennisTDB volem agrair a tots i totes les participants la seva demostració de talent en les nostres pistes, així com també el suport de la Delegació de Tarragona de la FCTennis i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat aquests dies per Dani Navarrete i Gabi Sánchez, jutge àrbitre i coordinador del torneig respectivamentcom també per l’staff del TennisTDB, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar al nostre Club amb èxit, aquesta prova del 6è Circuit Promeses de la Delegació de Tarragona de la FCT.

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Quadre 1

Aleví femení
  Guanyadora  Maria Casanovas
  Finalista  Ivet Balagué
     
Aleví masculí
  Guanyador  Aleix Vinós
  Finalista  Borja de Bufalá
 
Infantil femení
  Guanyadora  Maria Capdevila
  Finalista  Blanca Sánchez
 
Infantil masculí
  Guanyador  Alejandro Noguera
  Finalista  Adriano Uriz
 
Juvenil femení
  Guanyadora  Carla Espinosa (Tennis TDB)
  Finalista  Estela Boils
 
Juvenil masculí
  Guanyadora  Hugo Llamas
  Finalista  Marc González
 
Aleví femení consolació
  Guanyadora  Veronika Sterovska
  Finalista  Carla Navas
     
Aleví masculí consolació
  Guanyador  Eric Croyle
  Finalista  Dan Sugrañes
 
Infantil femení consolació
  Guanyadora  Mónica Prieto
  Finalista  Sara González
 
Infantil masculí consolació
  Guanyador  Darío Parlagreco
  Finalista  Ug Salto
 
Juvenil masculí consolació
  Guanyador  David Zaragoza (Tennis TDB)
  Finalista  Adrián Nos
Publicat a Notícies