7a Calçotada Popular

Esport, calçots i bingo final!

Aquest recent 17 de febrer s’ha celebrat la 7a Calçotada popular del TennisTDB. Ha estat una diada complerta: primer amb el Torneig Xpress de Pàdel "El Calçot" per fer gana, la gran festa de la calçotada amb més de 40 comensals i bingo final per pair tot plegat... Com cada any, una jornada fantàstica!

Ja es va avançar la primavera al TennisTDB amb el preciós dia que va imperar aquest acte social conclau pel Club, com és la calçotada popular. En definitiva, una fantàstica esportiva i gastronòmica jornada, ja que prèviament al dinar, es va disputar el Torneig Xpress de Pàdel "El Calçot" per anar "suant la cansalada" i fer gana i lloc a l'estòmac.

Més de 40 persones s'atipen de calçots!

Ens agragaria destacar i molt que van ser més de 40 les persones apuntades a aquest dinar social, les quals van poder gaudir de les excel·lències dels infinits calçots, com també de la carn cuita pel Manel Cañellas, un any més el "masterxef" de l'acte.

El colofó de la jornada va acabar en una divertida sobretaula presidida pel joc del Bingo, per on es van sortejar varis premis. Com hem dit, tot plegat una gran vetllada per recordar!

Xpress "El Calçot"

Es va disputar durant el matí, en partits de dobles de mitja hora de durada i amb un sistema de competició molt amè, jugant tots contra tots. Els guanyadors/es i finalistes d'aquesta nova edició de l'Xpress de Pàdel "El calçot" van ser Cris Navarrete i Agus Monte.

 

 


Agraïments

Des del Club Tennis Torredembarra ens emociona agrair l’assistència a l’acte d'aquestes més de 50 persones i el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra per poder celebrar-ho.

Tampoc podem oblidar-nos de felicitar a l'Staff del Club, que sense el seu servei i col·laboració no hauria estat possible una altra edició exitosa de la Calçotada popular del Tennis TDB, un acte social marcat en vermell en el calendari del Club, i que any rere any i edició a edició es va superant en quan a activitats, participants i diversió.

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Publicat a Notícies