Torneig Pàdel per Equips La Cresta Torredembarra

Resum i Resultats

Entre divendres 7 i dissabte 8 de setembre, s'ha disputat a les nostres pistes la primera edició del Torneig de Pàdel per Equips La Cresta Torredembarra, en unes jornades esportives de gran ambient per les nostres instal·lacions, sense oblidar-nos del banquet de delícies de la Rostisseria La Cresta de Torredembarra, col·laborador del torneig, que es va oferir als participants/es a l'hora de dinar. El club feia patxoca amb l'ambient familiar i de bon rotllo que es respirava.

Bona participació!

Amb gairebé 35 participants totals, l'espectacle i sobretot el el pàdel van ser els protagonistes de la primera edició d'aquest torneig, que entre altres virtuts tenia un caire totalment amè i innovador. Es tractava d'un torneig per equips formats pràcticament tots amb 3 noies i 3 nois per jugar cada enfrontament. 

El magnífic espectacle que van mostrar els participants, va ser administrat en un original sistema de competició: partits de 60 minuts o sets a 10 jocs tant en la fase de lligueta com en les fases finals. Un sistema molt dinàmic i divertit que permetia una rotació constant entre els jugadors/res, combinant partits mixtes, femenins i masculins. Es tractava en definitiva que fessin gana pel "banquet" de pollastre, croquetes i moltes delícies més de La Cresta de Torredembarra!

Agraïments

Des del TennisTDB volem agrair el recolzament de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat abans i durant el torneig pel personal del TennisTDB i Dani Navarrete com a jutge àrbitre d’aquesta prova, a més de la col·laboració de La Cresta Torredembarra, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar amb èxit aquesta primera edició d'aquest torneig per equips tan divertit!

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Quadre d'honor

Tots els guanyadors/es i finalistes d' aquesta primera edició del Torneig de Pàdel per Equips La Cresta Torredembarra

 Torneig de Pàdel per equips La Cresta Torredembarra

 Guanyadors

  Argentum Ariadna Casado - Juan Carlos Llobell
    Paula Mesa - Isaac 

 Finalistes

  Megapí Marina Ramírez - Eva Suñé - Guillem Ramírez
    Anna Rus Esteso - Pedro Ramírez - Isaac Jiménez

 Quadre de consolació

 Guanyadors

  Balada Team Marta - Arnau - Bea
    Jose Antonio - Trini - Rafa

 Finalistes

  Padeladictos Anna Seda - Vanessa Ozcoz - Mònica Gutiérrez
    Genaro Gutiérrez - Jomaro - Pitu Moya
Publicat a Notícies