Arxiu mensual

Renovem l’acord de patrocini

amb Construccions Raul Llima S.L.

El TennisTDB informa als seus socis i usuaris de l’acord per la renovació com a espònsor del nostre Club amb l'empresa Construccions Raul Llima S.L. de Torredembarra.

Condol per Ignasi Duran Bladé

Ex regidor de l'Ajuntament de Torredembarra

Desde el TennisTDB volem donar el condol més sincer als seus familiars, amics i companys per la pèrdua de l'Ignasi Duran Bladé, el qual va ser regidor de l'Ajuntament de Torredembarra.
 

Us fem arribar tot el suport en aquests moments tan difícils i estem a la vostra disposició per a qualsevol cosa que pugueu necessitar.
 
 

Festa de l'Esport de Torredembarra

Serà el 18 de novembre!!

Durant tot el diumenge 18 de novembre, la Regidoria d'Esport de l'Ajuntament de Torredembarra t'ofereix la oportunitat de poder gaudir d'activitats, exhibicions, tallers i competicions de les diferents modalitats esportives que s’ofereixen a Torredembarra, totes al teu abast a la ZEM (Zona Esportiva Municipal). També hi haurà estands de les entitats i clubs participants amb tot tipus d’informació per a aquells que estigueu interessats en un determinat esport.

Ja tenim aquí l'horari d'hivern

En funcionament a partir del 17 de setembre

Us informem que a partir del dilluns 17 de setembre entra en funcionament l'horari d'estiu del TennisTDB, el qual presenta unes quantes variacions respecte l'horari d'estiu.

Entre divendres 7 i dissabte 8 de setembre, s'ha disputat a les nostres pistes la primera edició del Torneig de Pàdel per Equips La Cresta Torredembarra, en unes jornades esportives de gran ambient per les nostres instal·lacions, sense oblidar-nos del banquet de delícies de la Rostisseria La Cresta de Torredembarra, col·laborador del torneig, que es va oferir als participants/es a l'hora de dinar. El club feia patxoca amb l'ambient familiar i de bon rotllo que es respirava.

Pàgines