3ª Jornada de Pàdel per a discapacitats

Un matí farcit d’esport i rialles!

Aquest dimecres 25 de maig s’ha celebrat a les instal·lacions del Tennis TDB una Jornada de Pàdel per a discapacitats intel·lectuals, activitat que s’organitza per tercer any consecutiu al nostre Club.

Un esdeveniment en el que han participat més de 25 alumnes dels diferents centres que hi formaven part, els quals han pogut  gaudir d'un matí de pàdel exclusivament destinat per a ells. Tot i així, la jornada ha començat amb un esmorzar per agafar forces i, posteriorment, tots ells han anat cap a les pistes per tal de gaudir d'aquest nou esport per a ells. Les ganes per esforçar-se i practicar nocions d’aquest divertit no han estat renyides amb les rialles múltiples per passar-ho d’allò més bé.

La jornada, organitzada per tercer any consecutiu pel Tennis TDB juntament amb el Consell Esportiu del Tarragonès i el recolzament de l'Ajuntament de Torredembarra, ha comptat amb la participació de diferents Centres Ocupacionals per a discapacitats intel.lectuals del Tarragonès, tals com El Ventall, Ginesta, i els centres de Torredembarra i Tarragona de la Fundació Onada. Els monitors responsables de l'activitat han estat Xavi Morros i Joel Ramírez. Aquest últim declara que “un any més, allò que m’agrada destacar per sobre d’altres coses, és que l’afectivitat i les rialles de diversió i encomanadisses d’aquests alumnes són inoblidables”.

Podeu trobar les fotos d'aquesta activitat aquí

Publicat a Notícies
Etiquetes Escola