Arxiu mensual

Presentats els Calçotets del Tennis TDB

El Club organitza una calçotada en roba interior

INNOCENTADA Notícia fictícia Veure'n més »

Aquest diumenge, el Tennis TDB ha presentat els nous Calçotets Corporatius del Club. S'ha convocat a la premsa especialitzada, que han pogut fotografiar la desfilada dels membres de la Junta Directiva amb els nous Calçotets.

La única "membra" de la Junta que no ha pogut assistir a l'acte degut a "assumptes personals que no interessen a ningú", segons declaracions a la sortida del Jutjat de Pau de Torrebandarra, ha estat penalitzada amb 6,80€. Ha demanat ja un Full de Suggerència, que "he posat en mans dels meus advocats", ha tornat a dir!

Les promeses del TDB, triomfen!

Finalistes al Màster del Head promeses 2014!

Ara que finalitza l’any, ens han regalat unes alumnes de l’Escola del TennisTDB dues gestes al Màster del Circuit Head Promeses 2014 de la Delegació de Tarragona de la FCTennis. Hem tingut dues finalistes!

Xpress de Tennis i Pàdel per La Marató TV3!

Competicions i solidaritat unint forces!

Aquest dissabte 13 de desembre s'ha celebrat el Torneig Xpress de Tennis i Pàdel a favor de La Marató de TV3 a les instal·lacions del Tennis TDB, un torneig que ha gaudit d’una bona participació i un millor funcionament, i que ha demostrat que l’esperit per competir no està gens renyit amb el de la solidaritat.

Aquesta activitat solidaria ha format part de "La Torre Batega", un conjunt d'activitats solidàries fetes a Torredembarra a favor de La Marató de Tv3.

El TennisTDB informa a tots els seus socis i sòcies que a partir del proper dilluns 15 de desembre del 2014 s'iniciarà el procés de regularització del Cens, amb l'objectiu d'actualitzar les dades de tots els socis i sòcies del TennisTDB. Un procés que s’allargarà fins al 31 de maig del 2015.

Pàgines