Finalitza el Promeses del Tennis TDB

Resum i Resultats

Aquest dissabte 14 de maig s'ha posat punt i final a la prova del Circuit Head Promeses de Tennis disputat a les pistes del Tennis TDB, torneig promogut per la Delegació de Tarragona de la FCT, l'inici del qual va ser el 23 d'abril i que ha suposat unes setmanes esplèndides en quant a talent i futur de les promeses tennístiques de Tarragona.

Bona participació!

Amb una notable participació de jugadors/res federats en aquesta prova del Circuit Head Promeses de la FCT, volem destacar la confiança que any rere any els clubs i jugadores i jugadors de la zona segueixen dipositant amb el nostre club. Així com també ens enorgullim d'una gran representació torrenca, per la qual molts i moltes alumnes de l’Escola del Tennis TDB van lluitar per ser profetes a la seva terra batuda. Doncs alguns d'ells i elles ho han aconseguit amb la major de les solvències obtenint premi a la seva categoria, a banda de demostrar en competició tot allò que aprenen en el seu dia a dia com alumnes de l'escola del Club.

En especial, volem felicitar les victòries en els seus respectius quadres grans tant d'Hernán Monte com de David Zaragoza, dos alumnes amb ja una llarga trajectòria a la nostra escola i amb una solvència contrastada a totes les proves on participen i que any rere any protagonitzen el podi del torneig. I també el bon paper de d'Oriol Bozo, que va fregar la final en categoria infantil. Va fer entrega dels trofeus i premis Gabi Sánchez com a director del torneig.

Agraïments 

Des del TennisTDB volem agrair a tots i totes les participants la seva demostració de talent en les nostres pistes, així com també el suport de la Delegació de Tarragona de la FCTennis i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat aquests dies pel director de la prova, Gabi Sánchez, amb el seu especial poder de convocatòria i impecable organitzaciócom també per l’staff del TennisTDB, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar al nostre Club amb èxit, aquesta prova del Circuit Head Promeses de la Delegació de Tarragona de la FCT.

Guanyadors/es i finalistes

Quadre 1

 
Aleví masculí
  Guanyador  Álvaro Planas
  Finalista  Álex Garcia
 
Infantil femení
  Guanyadora  Veronika Sterovska
  Finalista  Marta Prats
 
Infantil masculí
  Guanyador  Hernán Monte (TennisTDB)
  Finalista  Adrià Pluvinet
 
Júnior femení
  Guanyadora  Gala Galí
  Finalista  Estela Boils
 
Juvenil masculí
  Guanyador  David Zaragoza (TennisTDB)
  Finalista  Guillem Jounou

Quadre Consolació

Aleví masculí
  Guanyador  Albert Pàmies
  Finalista  Oriol Pedemonte
 
Infantil femení
  Guanyadora  Anna Muñido
  Finalista  Noemí Rodríguez
 
Infantil masculí
  Guanyador  Danylo Bozhok
  Finalista  Marc Gómez
 
Juvenil femení
  Guanyadora  Carla Prats
  Finalista  Blanca Llamas
 
Juvenil masculí
  Guanyadors  Ermengol Vidiella
  Finalistes  Roger Ferret
Publicat a Terra Batuda
Etiquetes Tennis