Mundial de Tennis 2020

Un altre èxit made in TDB !

Entre dissabte 4 i diumenge 5 de juliol, s'ha disputat a les nostres pistes la primera edició del Mundial de Tennis "TDB 2020", en unes jornades esportives de gran ambient per les nostres instal·lacions. El club ha lluït les millors gales per acollir l'ambient familiar i de bon rotllo que es respirava entre els participants, fent de la rivalitat sana i les rialles el denominador comú general.

Una analogia del mundial de futbol!

Amb una participació més que satisfactòria, l'espectacle i sobretot el tennis van ser els protagonistes de la primera edició d'aquest torneig, que entre altres virtuts tenia un caire totalment amè i innovador. Es tractava d'un campionat en dos temps, primer la fase de grups i desprès una fase eliminatòria a partir de vuitens de finals. Com el propi nom del torneig indica, ha estat una mena d'analogia del mundial de futbol, on cada participant ha triat representar un país a títol personal, per després batallar i defensar la seva particular bandera amb tot el talent dins de la pista.

El magnífic espectacle que van mostrar els participants, va ser administrat en un original sistema de competició molt dinàmic i divertit que permetia una rotació constant entre els jugadors, ja que tots els sets es disputaven a 4 jocs i l'emoció es mastegava a cada punt.

Agraïments

Des del TennisTDB volem agrair el recolzament de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat abans i durant el torneig pel personal del TennisTDB i Gabi Sánchez com a jutge àrbitre i mestre de ceremònies d’aquesta prova, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar amb èxit aquesta primera edició d'aquest torneig per equips tan divertit!

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Quadre d'honor

Tots els guanyadors/es i finalistes d' aquesta primera edició del Mundial del Tennis TDB 2020

Campió del Món TDB - Nicolás Muñoz (Polònia)
Finalista -
Carlos Molero (Kazajistan)
3r Classificat -
Héctor Bordas (Espanya)
4t Classificat -
Álvaro Muñoz (Suiza)

Publicat a Tennis
Etiquetes Notícies