Torneig "TDB CUP"

Un èxit rotund a les primeres de canvi!

Entre dissabte 5 i diumenge 6 d'octubre, s'ha disputat a les nostres pistes la primera edició del Torneig de Tennis "TDB CUP", en unes jornades esportives de gran ambient per les nostres instal·lacions. El club feia patxoca amb l'ambient familiar i de bon rotllo que es respirava entre els participants, fent de l'esport, la rivalitat sana i les rialles el denominador comú general.

Emmirallats en la Laver Cup!

Amb una participació rotunda, l'espectacle i sobretot el tennis van ser els protagonistes de la primera edició d'aquest torneig, que entre altres virtuts tenia un caire totalment amè i innovador. Es tractava d'un torneig emmirallat en la Laver Cup de l'ATP, format per dos equips de socis i usuaris del Club, els blaus de Torredembarra i els foranis de vermell, on es disputaven la corona de quin era l'equip de més talent. Un autèntic joc de trons on finalment van sentar càtedra i guanyar els torrencs.

El magnífic espectacle que van mostrar els participants, va ser administrat en un original sistema de competició on gairebé s'enfrontaven a partir de l'edat i nivell. Un sistema molt dinàmic i divertit que permetia una rotació constant entre els jugadors, combinant partits individuals i dobles, duels en els que la grada estava animosa i entregada al seu respectiu equip en tot moment.

L'equip dels forasters en un gest d'esportivitat, va reconèixer la victòria "blava" i es va rascar la butxaca pagant-li el dinar als seus rivals al Bar del club. Un final de festa memorable!

Agraïments

Des del TennisTDB volem agrair el recolzament de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat abans i durant el torneig pel personal del TennisTDB i Gabi Sánchez com a jutge àrbitre d’aquesta prova, a més de la col·laboració de Bar La Zona tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar amb èxit aquesta primera edició d'aquest torneig per equips tan divertit!

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Quadre d'honor

Tots els guanyadors/es i finalistes d' aquesta primera edició del Torneig de Tennis "TDB CUP"

 Torneig "TDB CUP"

 Guanyadors

  TORRENCS  Jose A. Cascales (capità) - Delio Castillo - Joel Ramírez - Tito Casas
     Jordi Rodrigo - Pol Rodrigo - Jordi Balada - David Zaragoza

 Finalistes

  FORASTERS   Jackie Verrier (capità) - Gabi Sánchez - Joan Casas -
     Alberto Pasamontes - Dani Arenado - Alex Sánchez - Roger Solé

 

Publicat a Tennis
Etiquetes Notícies