Finalitza el Campionat Provincial Sènior

Resum i Resultats

Aquesta setmana s'ha posat punt i final al Campionat Provincial de Tennis Sènior disputat a les pistes del Tennis TDBUn torneig promogut i organitzat per la Delegació de Tarragona de la FCTennis, amb una participació destacada i que ha suposat una prova amb un espectacle i qualitat tennística fora de límits des que va arrencar el passat 28 d'octubre.

Espectacle sobre la terra!

Amb una notable participació amb jugadors federats de categories +30 i +40 per aquesta prova de la FCT, volem remarcar una bona representació torrenca que per cert, van deixar el pavelló molt alt. Uns quants jugadors del TennisTDB que juguen la Lliga Catalana per equips absoluts, van arribar a les rondes finals del torneig, destacant sobremanera a Pedro Alejo, capaç de ser finalista a les ambdues categories mencionades. I el més important, l'espectacle que s'ha vist aquestes setmanes sobre la impecable terra batuda de les nostres pistes va ser per recordar!

Els premis i trofeus van ser entregats per Delio Castillo com a president del TennisTDB.

Agraïments

Des del TennisTDB volem agrair a tots i totes les participants la seva demostració de talent en les nostres pistes, així com també el suport de la Delegació de Tarragona de la FCTennis i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat aquests dies pel jutge àrbitre del torneig, Germán Segura, com també per l’staff del TennisTDB, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar al nostre Club I amb èxit, aquest prova del Campionat Provincial Sènior de la FCT.

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic » 

Quadre d'Honor

  • Categoria +30:
    • Guanyador: Enric Fernández
    • Finalista: Pedro Alejo
  • Categoria +40:
    • Guanyadora: Enrique Carrión
    • Finalista: Pedro Alejo
Publicat a Tennis
Etiquetes Notícies