Genial Open de Tennis Platja de Setmana Santa

Resum i Resultats

Diumenge 1 d'abril, el TennisTDB va organitzar el 7è Open de Tennis Platja de Setmana Santa a la platja de Baix a Mar (Torredembarra), una prova que va significar un impuls més per aquest esport tant en quantitat per la bona participació i expectació pel mateix, com en qualitat pel nivell de joc que s'hi va expressar i contemplar.

Bona participació!

La prova era puntuable dins el Circuit de Català de Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis (FCT). L'esdeveniment va acollir més de 50 participants entre federats i amateurs a la platja de Baix a Mar. Vam rebre participants d'arreu de Catalunya i com sempre'una àmplia representació de participants torrencs, que no volien deixar escapar la possibilitat de poder gaudir de competir a la sorra de les seves platges.

En un dia impecable i amb molt bon ambient entre tots els participants, es va poder gaudir d'un molt alt nivell de tennis platja. Un impuls més que referma que el nivell i l'afició per el tennis platja a Catalunya i a Torredembarra en particular no para de créixer.

Aquest torneig va despertar molta expectació, amb gent mirant les finals al voltant de les pistes centrals, i alguns turistes que passaven pel Passeig en aquest Pont de Setmana Santa. 

Varen fer entrega dels trofeus Ignasi Font i Delio Castillo, en representació de la Junta del TennisTDB.
 

Agraïments

Volem agrair la col·laboració a les Regidories d'Esport i de Serveis de l'Ajuntament de Torredembarra i al suport de la Federació Catalana de Tennis. Sense oblidar-nos de la gran feina desplegada per l'organitzador i jutge àrbitre del torneig, Dani Navarrete. Destaquem igualment la inestimable ajuda de Manel Cañellas, Jordi Rodrigo i Aleix Rodríguez per la col·laboració en el muntatge de les pistes.
 
Finalment agrair a tots/es els/les participants haver assistit un any més a la cita de Torredembarra, especialment als que es van desplaçar des del Beach Tennis Montgat de manera nombrosa, per acudir a aquest torneig disputat a les nostres platges i amb resultat tan exitós!
 

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

 

Quadre d'honor

Tots es guanyadors/es i finalistes de les diferents categories i modalitats

1ª categoria femení
  Guanyadores Alejandra Porteiro - Eva Fernandez
  Finalistes Ana Salas - Tània Gonzalez
 
1ª categoria masculí
  Guanyadors Santi Puente - Gerard Rodriguez
  Finalistes Gael Rodríguez - Pol Filella
 
1ª categoria mixte
  Guanyadors Marta Serrano- Óscar Bistué
  Finalistes Rebeka Zalesakova - Martín Martínez
 
2ª categoria mixte
  Guanyadores Eva Fernandez - Adrià Llorach
  Finalistes Maribel Vives - Éric Jara 
 
2ª categoria masculí
  Guanyadors Edu Salas - Jordi Balada
  Finalistes Marc Filella - Pol Bistué

Categoria infantil
Guanyadors Edu Salas - Jordi Balada
Finalistes Marc Filella - Pol Bistué

Publicat a Tennis Platja
Etiquetes Notícies