Genial Open de Tennis Platja de Sant Joan

Resum i Resultats

Diumenge 18 de juny, el TennisTDB ha organitzat el 13è Open de Tennis Platja de Sant Joan a la platja de Baix a Mar (Torredembarra), una prova que ha significat un impuls més per aquest esport tant en quantitat per la bona participació i expectació pel mateix, com en qualitat pel nivell de joc que s'hi ha practicat.

Bona participació un any més!!

La prova era puntuable dins el Circuit de Català de Tennis Platja de la Federació Catalana de Tennis (FCT) i pel Circuit Estatal de Tennis Platja de la Real Federación de Tenis. L'esdeveniment ha acollit 44 parelles entre federades i amateurs a la platja de Baix a Mar, ocupant un total de 9 pistes durant, gairebé, 12 hores que ha durat el Torneig. Hem rebut una àmplia representació de participants torrencs, entre ells molts socis i sòcies del TennisTDB que no fallen alhora de poder gaudir i competir a la sorra de les seves platges.

En un dia radiant de Sol i amb molt bon ambient entre tots els participants, s'ha gaudit d'un molt alt nivell de tennis platja. Un impuls més que referma que el nivell i l'afició per el tennis platja a Catalunya i a Torredembarra en particular no para de créixer.

Agraïments

Volem agrair la col·laboració a les Regidories d'Esport i de Serveis de l'Ajuntament de Torredembarra, al suport de la Federació Catalana de Tennis. Així com també a tot l'Staff organitzatiu: Manel Canyellas i la gran feina desplegada pel jutge àrbitre del torneig, Jordi Llobet. Destaquem igualment la inestimable ajuda de Jordi Rodrigo i Gerard Suau per la col·laboració en el muntatge de les 9 pistes.

Va fer entrega dels premis Delio Castillo, en representació de la Junta Directiva com a President del TennisTDB.

Finalment agrair a tots/es els/les participants haver assistit un any més a la cita de Torredembarra, especialment als que es van desplaçar des de ben lluny per acudir a aquest torneig disputat a les nostres platges!
 

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Quadre d'honor

Tots es guanyadors/es i finalistes de les diferents categories i modalitats

1a categoria femení
  Guanyadores Macarena Robledo - Clara Grifoll
  Finalistes Ana Salas - Georgina López
 
1a categoria masculí
  Guanyadors Pol Filella - Gael Rodriguez
  Finalistes Alex Albors - Cristóbal Ramírez
 
1a categoria mixte
  Guanyadors Mireia Rebull - Alex Moya
  Finalistes Alejandra Porteiro - Pol Murciano
 
2a categoria femení
  Guanyadores Maria Gómez - Noelia Infantes
  Finalistes Maria Costas - Silvia Nogué
 
2a categoria masculí
  Guanyadors Manel Mañé - David Baldrich (TennisTDB)
  Finalistes Jordi Rodrigo (TennisTDB) - Aleix Rodríguez (TennisTDB)
 
2a categoria mixte
  Guanyadors Eva Fernández - Jordi Balada (TennisTDB)
  Finalistes Jana Kabickova (TennisTDB) - Stephen Richard
 
Amateur infantil
  Guanyador Teo Baldrich (TennisTDB) - Alex Casanovas
  Finalista Claudia Casas - Guillem Casas
 
 
Publicat a Tennis Platja
Etiquetes Notícies