Festa major a favor de la Marató!

Una jornada inoblidable

Aquest diumenge 19 de desembre s'ha demostrat que al TDB ja pot fer fred, ser hivern o tardor, que sempre tenim calor... perquè amb una mica de guspira, al nostre Club sempre surt el Sol !

Increïble matinal a les nostres pistes, amb més de 40 participants repartits entre el Torneig de Tennis per equips i l'Americana Mixta exprés de Pàdel, tots ells i elles per formar part d'aquesta Jornada benèfica en favor de la Marató de TV3, aquest any dedicada a la salut mental.

Un ambient de luxe, una expectació enorme i unes ganes superlatives de competir i somriure. No hi hagut vençuts ni perdedors, però sí vencedors morals i moltes guanyadores i guanyadors d'haver viscut un matí per recordar. A l'americana mixta de pàdel ha lluït una competitivitat tan innegociable com esportiva però sobretot, digna d'elogi. Per altra banda, al torneig de Tennis per equips en format "TDB CUP", les torrenques i torrencs no han donat el braç a tòrcer en front dels forasters, malgrat que si alguna cosa ha perfumat la vetllada és la sana rivalitat entre les dues esquadres i un sense parar de somriures.

Col·laboració de la Fundació Onada

La bona participació de totes i tots els protagonistes d'aquesta preciosa matinal, han ajudat a generar una gran recaptació en favor de la Marató de TV3. Recaptació a la que han contribuït i molt els números venuts per la rifa d'una panera concedida per la Fundació Onada, entitat de caire social que treballa per la inclusió social i laboral, i per la millora de la qualitat de vida de persones amb capacitats diverses, incloent els Trastorns Mentals, enguany protagonistes de La Marató. Així com que tots els productes que conté la panera són productes propis el·laborats pels nois i noies dels diferents serveis de l'entitat. L'afortunat del sorteig i de la panera ha estat el soci Adelto Fontsaré.

Agraïm a totes i tots els participants la seva magnífica assistència, així com l'innegable poder de convocatòria de Gabi Sánchez i de Kiko Calavera, que tots ells han portat l'alegria i una festa major al TennisTDB !

Publicat a Pàdel
Etiquetes Tennis, Notícies