Americana Mixta de Pàdel Construccions Raül Llima

Finalitza una edició amb un gran colofó!

Aquest dissabte 7 de març es va posar el punt i final a l'Americana Mixta de Pàdel “Construccions Raül Llima”, llur edició d'enguany va gaudir d'una bona participació social, no en va s’hi van inscriure 23 parelles agrupades en 3 nivells diferents, on jornada a jornada han jugat amb els cinc sentits per trobar la glòria al final de la lligueta.

Aquesta edició de l’Americana Mixta de Pàdel Construccions Raül Llima s'ha disputat en un sistema de competició on s'han decidit les posicions finals un cop acabada la lligueta, on s'han enfrontat totes les parelles de cada grup entre elles. Un sistema de competició amb un condicionant més que objectiu, ja que amb els mateixos partits, les parelles que han obtingut més punts són les que s'han emportat el llorer finalment.

Un gran colofó final!

Després de més de tres mesos de l'Americana Mixta de Pàdel "Construccions Raül Llima", el TennisTDB va convidar als protagonistes d'aquesta fantàstica competició al colofó final. Va ser una trobada que es va celebrar el aquest recent 7 de març, amb un fantàstic pica-pica i on es va obsequiar amb un detall a totes i tots els participants de l'Americana Mixta. A més, durant el pica pica, es va sortejar una pala de pàdel.
 
L'entrega de premis i copes la van efectuar Delio Castillo com a president del TennisTDB, Raül Llima en representació de "Construccions Raül Llima" i Òscar Neira, responsable de l'àrea de pàdel del TennisTDB.

Disputades les lliguetes, aquestes han estat les primeres i segones parelles classificades per cada grup i categoria:

 • Grup 1:
  • 1ers classificats: Clàudia Antolín - Delio Castillo
  • 2ons classificats: Noemí Castellón - Jordi Amigó
 • Grup 2:
  • 1ers classificats: Marina Ramírez - Guillem Ramírez
  • 2ons classificats: Martina Monte - Joan Casas
 • Grup 3:
  • 1ers classificats: Maria Pérez-Mateo - Oriol Bladé
  • 2ons classificats: Abril Mercadé - Jordi Rodrigo

Des del Tennis TDB volem agrair la participació de tots els jugadors i jugadores de l'Americana Mixta de Pàdel del nostre Club, amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra, així com també del patrocini i la confiança de "Construccions Raül Llima" una altra vegada per aquest torneig.

Publicat a Pàdel
Etiquetes Notícies