Finalitza l'Open Bronze de Pàdel TDB

Resum i Resultats

Aquest diumenge 13 d'octubre s'ha posat punt i final a l'Open Bronze de Pàdel Torredembarra, prova que forma part del Circuit Bronze de la FCPàdel. S'ha disputat a les pistes del TennisTDB, en una setmana molt agraïda en quant a ambient i espectacle, que ha convertit el nostre Club en una “catedral” per uns dies del circuit del pàdel català

Molt bona participació!

Amb una participació de gairebé 150 jugadors/res federats de la FCP, l’ambient i l’espectacle estaven assegurats, no en va han participat més de 70 parelles, algunes de les quals són tot unes estrelles en el firmament del Pàdel de Tarragona, a banda d'una gran representació de jugadors/es del TennisTDB.

A més del fabulós espectacle que han proporcionat els participants d’aquest Open Bronze de Pàdel Torredembarra, degut a la seva espectació creada, s’aplegaven cada dia nombrosos visitants a les instal·lacions del Tennis TDB, omplint de gom a gom les grades i les terrasses del Bar. En definitiva, la connexió cracs-espectadors va fluir complint les millors expectatives.

Tot plegat, una gran edició que a sobre ha gaudit de representació del Club en una final de primera. El monitor de l'Escola de Pàdel del TennisTDB, Òscar Neira i Dani Aguilar, soci i jugador de l'equip del TDB, han disputat la final masculina, quedant-se a un pas de la glòria... Igualment, un orgull pel Club la setmana memorable que s'han marcat, moltes felicitats!

Els trofeus han estat entregats per: 

   - Ramon Torra, en representació de la Federació Catalana de Pàdel
   - Delio Castillo, en representació com a president de la Junta Directiva del TennisTDB

Agraïments

Des del Tennis TDB volem agrair el suport rebut per part de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. Sense oblidar-nos de la imprescindible col·laboració del Bar La Zona.

Agrair a la FCPàdel d’atorgar-nos l'organització d'aquest Open Bronze de Pàdel.

Com no, fer especial menció de l'impecable treball de Rubén Sánchez com a jutge àrbitre i Gabi Sánchez com a director del torneig, feina indispensable aquesta setmana per a que tot es cumplís segons les previsions.

Mostrem el nostre agraïment també per la col·laboració de tots els jugadors/es durant el transcurs de l'Open Bronze. I com no, ens felicitem per la gran participació i molt bon paper dels jugadors/es del TennisTDB 

Per últim, agrair la col·laboració de tot l’Staff del TennisTDB així com també a la Junta Directiva

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Guanyadors/es i Finalistes

1a Categoria Femení
  Guanyadores  Laura de Lamo - Laura Foix
  Finalistes  Lydia Mestre - Mª Felicidad Vázquez
 
1a Categoria Masculí
  Guanyadors  Xavi Pueyo - Raúl Hernández
  Finalistes  Óscar Neira (TennisTDB) - Dani Aguilar (TennisTDB)
 

Consolació

2a Categoria Femení
  Guanyadores  Míriam Aubach - Anna Jansson
  Finalistes   Ana Soldevila - Nekane de la Hormaza
 
2a Categoria Masculí
  Guanyadors  Poli Cid (TennisTDB) - Isaac Jiménez (TennisTDB)
  Finalistes  Ramon Ortiz - Xavi Mercadé (TennisTDB)
 
 
Publicat a Pàdel
Etiquetes Notícies