Finalitza el 16è Open Nocturn de Tennis i Pàdel

Setmana fantàstica i nocturna d'aquest clàssic de l'estiu!

Els vespre nits del Tennis TDB han gaudit un estiu més de la celebració de Opens Nocturns de Tennis i Pàdel "Set Assessors" i Esther Carnissersgairebé tot uns clàssics dels tornejos estivals de raqueta. Quan es ponia el Sol han predominat els partits espectaculars a la pista, com també unes grades plenes per l'expectació fins a les primeres hores de la matinada.

Molt bona participació!

Pel que fa a l'Open Nocturn de Pàdel, enguany es celebrava la setzena edició amb una participació molt alta, amb gairebé 70 parelles inscrites i ben repartides entre els quadres de categoria masculina, femenina i  la categoria mixta, ja molt consolidada en els enquadraments d'aquest campionat. Alhora, com ve succeint en els últims tornejos, cal destacar un molt alt nivell de joc de tots els participants, fet que produeix que com hem dit, s'acosti un gran nombre de públic a les instal·lacions del Club per a presenciar les finals.

Per altra banda i alhora, s'ha disputat a les nostres pistes l'Open Nocturn de Tennis, amb una gran participació de més de 50 jugadors repartits en diferents quadres, que aplegaven des de socis que habitualment juguen al club, alumnes de l'Escola del Tennis i estiuejants que es troben en aquesta època a Torredembarra o a les rodalies. Cal destacar que aquesta edició ha doblat pràcticament la de l'any anterior, i amés aquest any comptant amb una lligueta infantil que ha estat la delícia dels aficionats. Un any més, volem donar molta importància als fantàstics partits que s'han disputat, en especial unes finals molt emocionants i equilibrades. 

La gran novetat va ser el colofó del torneig, celebrant una Barbacoa Final de germanor multitudinària als porxos del club, on l'ambient, les riatlles i la bona teca van presidir aquest acte de cloenda.

L'entrega de trofeus va comptar amb la presència dels membre de la junta Delio Castillo i Joan Casas, a més d'Isaac Jiménez en representació de SET Assessors i Dani Dalmau com a cara visible d'Esther Carnissers, tots dos patrocinadors del torneig.

Agraïments

Des del Tennis TDB volem agrair el suport rebut un any més per part dels patrocinadors SET Assessors i Esther Carnissers. No ens oblidem de la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. 

Com no també volem agrair especialment la gran feina del dos jutges àrbitres del torneig, Gabi Sánchez (tennis) i Òscar Neira (pàdel). I per acabar, tot l’esforç empleat aquests dies per l’staff del Club i el Bar La Zona, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar aquests Opens Nocturn de Tennis i Pàdel SET Assessors i Esther Carnissers a les instal·lacions del Tennis TDB.

Àlbum fotogràfic

Podeu veure algunes imatges dels XVI Open Nocturn de Tennis i Pàdel
visitant el nostre Àlbum Fotogràfic »

Quadre d'Honor Open Nocturn de Pàdel

Tots es guanyadors/es i finalistes

Masculí Quadre 1
  Guanyadors  Dani Dalmau - Álvaro Montiel
  Finalistes  Dani Aguilar - Adrià Villafranca
Masculí Quadre 2
  Guanyadors  Mía Huguet - Gorka Fernández
  Finalistes  Joan Casas - Joan Martí
Femení Quadre 1
  Guanyadores  Mireia Sanz - Paula Fernández
  Finalistes  Paula Escudé - Marina Ramírez
Femení Quadre 2
  Guanyadores  Eva Maillo - Mariluz Cerveró
  Finalistes  Eva Suñé - Noemí Castellón
Quadre Mixte
  Guanyadors  Clàudia Antolín - Juan Carlos Meri
  Finalistes  Marina Ramírez - Manolo Lucas
Masculí Quadre 1 Consolació
  Guanyadors  Fernando Rivas - Jose Antonio Carcas
  Finalistes  Dani Arenado - Xavi Mercadé
 
Masculí Quadre 2 Consolació
  Guanyadors  Antonio Ortiz - Ferran Dordal
  Finalistes  Genaro Gutiérrez - Carlos Zaragoza
 
Femení Quadre 2 Consolació
  Guanyadores  Roser Gibert - Elisabeth Kochemba
  Finalistes  Àurea Martín - Marta Prats
 
Quadre Mixte Consolació
  Guanyadors  Paula Escudé - Urbici Escudé
  Finalistes  Olga Buján - Javi Calles
 

Quadre d'Honor Open Nocturn de Tennis

Tots els guanyadors/es i finalistes 

Masculí Quadre 1 
  Guanyador  Nicolás Muñoz
  Finalista  Pedro Alejo
 
Masculí Quadre 2
  Guanyador  Jesús Masdeu
  Finalista  Álex Bescos
 
Masculí Quadre 1 consolació
  Guanyador  Gabi Sánchez
  Finalista  Jordi Campos
 
Masculí Quadre 2 Consolació
  Guanyador  Antoni Castellanos
  Finalista  Ricard Martí
 
Quadre Femení
  Guanyadora  Maria Casas
  Finalista  Lorena Giménez
 
Quadre Infantil
  Guanyador  Jan Anglada
  Finalista  Mateus Pastor
Publicat a Pàdel
Etiquetes Notícies, Tennis