2n Open Clàssic de Pàdel TennisTDB

Resum i Resultats

Aquest diumenge 2 de desembre s'ha posat punt i final al 2n Open Clàssic de Pàdel que durant el darrer cap de setmana ha copsat de gran ambient i saníssima esportivitat les nostres pistes.

una gran participació!

Amb gairebé 30 parelles repartides en categoria femenina, masculina i mixta, el bon pàdel i sobretot una fabulosa atmòsfera padelera entre els/les participants, van ser els protagonistes i la tònica general d'aquest torneig, que entre moltes virtuts ha disposat d'un sistema de joc molt dinàmic.

El magnífic espectacle que van mostrar els participants, va ser administrat en un original sistema de competició: partits de 50 minuts tant en la fase de lligueta com en les fases finals. Un sistema molt divertit que permetia una rotació constant entre els jugadors/res, els quals romanien per les instal·lacions del Club deixant-se la pell a la pista com també al bar... Tots els participants van ser obsequiats amb delicatessens gentilesa de Panrico i plàtans per a que recuperessin energies entre el desgast de partit i partit.

Els premis i trofeus van ser entregats per Dani Navarrete, director esportiu del TennisTDB. A banda de les merescudíssimes copes, guanyadors i finalistes van rebre material esportiu com a cirereta del pastís del seu premi.

agraïments

Des del TennisTDB volem agrair el recolzament de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat abans i durant el torneig pel personal del TennisTDB, i a Dani Navarrete, director i jutge àrbitre de la prova, indispensable per a que s’hagi pogut celebrar amb un èxit rotund aquest Open Clàssic de Pàdel.

àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

quadre d'honor

Tots es guanyadors/es i finalistes

Quadre Femení
  Guanyadores Sara Mas - Clàudia Antolín
  Finalistes Vanessa Ozcoz - Anna Seda
 
Quadre Masculí
  Guanyadors Guillem Ramírez - Adrià Osuna
  Finalistes Nacho Pasamontes - Aleix Núñez
 
Quadre Mixte
  Guanyadors Cris Paños - Miquel Gimeno
  Finalistes Roser Gibert - Adrià Roig
 
 
Publicat a Pàdel