Finalitza el 15è Open Nocturn de Tennis i Pàdel

Setmana fantàstica i nocturna d'aquest clàssic de l'estiu!

Els vespre nits del Tennis TDB han gaudit un estiu més de la celebració de Opens Nocturns de Tennis i Pàdel "Set Assessors" i Esther Carnissersgairebé tot uns clàssics dels tornejos estivals de raqueta. Quan es ponia el Sol han predominat els partits espectaculars a la pista, com també unes grades plenes per l'expectació fins a les primeres hores de la matinada.

Molt bona participació!

Pel que fa a l'Open Nocturn de Pàdel, enguany es celebrava la quinzena edició amb una participació molt alta, amb gairebé 70 parelles inscrites i ben repartides entre els quadres de categoria masculina, femenina i la gran novetat d'enguany, la categoria mixta. Alhora, com ve succeint en els últims tornejos, cal destacar un molt alt nivell de joc de tots els participants, fet que produeix que com hem dit, s'acosti un gran nombre de públic a les instal·lacions del Club per a presenciar les finals.

Per altra banda i alhora, s'ha disputat a les nostres pistes l'Open Nocturn de Tennis, amb la participació de més de 30 jugadors repartits en diferents quadres, que aplegaven des de socis que habitualment juguen al club, alumnes de l'Escola del Tennis i estiuejants que es troben en aquesta època a Torredembarra o a les rodalies. Cal destacar que aquesta edició ha comptat amb un quadre femení i un de dobles que han estat més que espectaculars. Un any més, volem donar molta importància als fantàstics partits que s'han disputat, en especial unes finals molt emocionants i equilibrades. 

L'entrega de trofeus va comptar amb la presència dels membre de la junta Delio Castillo, Ignasi Font i Joan Casas, a més d'Isaac Jiménez en representació de SET Assessors i Dani Dalmau com a cara visible d'Esther Carnissers, tots dos patrocinadors del torneig.

Agraïments

Des del Tennis TDB volem agrair el suport rebut un any més per part dels patrocinadors SET Assessors i Esther Carnissers. No ens oblidem de la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. 

Com no també volem agrair especialment la gran feina del dos jutges àrbitres del torneig, Germán Segura (tennis) i Òscar Neira (pàdel). I per acabar, tot l’esforç empleat aquests dies per l’staff del Club i el Bar La Zona, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar aquests Opens Nocturn de Tennis i Pàdel SET Assessors i Esther Carnissers a les instal·lacions del Tennis TDB.

Àlbum fotogràfic

Podeu veure algunes imatges dels XV Open Nocturn de Tennis i Pàdel
visitant el nostre Àlbum Fotogràfic »

Quadre d'Honor Open Nocturn de Pàdel

Tots es guanyadors/es i finalistes

Masculí Quadre 1
  Guanyadors  Dani Dalmau - Álvaro Montiel
  Finalistes  Jordi Alventosa - Poli Cid
Masculí Quadre 2
  Guanyadors  Joel Ramírez - Edu Salas
  Finalistes  Antonio Ortiz - Gorka Fernández
Femení Quadre 1
  Guanyadores  Anna Álvarez - Sonia Mudarra
  Finalistes  Anna Montaner - Rosi Luna
Femení Quadre 2
  Guanyadores  Nadine Nuñez - Marina Ramírez
  Finalistes  Vanesa Ozcoz - Ana Seda
Quadre Mixte
  Guanyadors  Roser Marquès - Carles Torreblanca
  Finalistes  Vanesa Ozcoz - Genaro Gutierrez
Masculí Quadre 1 Consolació
  Guanyadors  Isaac Jimenez - Carles Guiral
  Finalistes  Juan Jose Mainar - Jose Antonio Carcas
 
Masculí Quadre 2 Consolació
  Guanyadors  Guillem Ramírez - Aleix Núñez
  Finalistes  Joan Casas - Joan Casas Jr.
 
Femení Quadre 2 Consolació
  Guanyadores  Cris Paños - Sonia Martinez
  Finalistes  Anna Magriñà - Lourdes Llima
 
Quadre Mixte Consolació
  Guanyadors  Cris Paños - Miquel Gimeno
  Finalistes  Marina Ramírez - Guillem Ramírez
 

Quadre d'Honor Open Nocturn de Tennis

Tots els guanyadors/es i finalistes 

Masculí Quadre 1 
  Guanyador  Oscar Borràs
  Finalista  Eugenio Marco
 
Masculí Quadre 2
  Guanyador  David Zaragoza
  Finalista  Pol Rodrigo
 
Masculí Quadre 1 consolació
  Guanyador  Jordi Rodrigo
  Finalista  Carles Guri
 
Masculí Quadre 2 Consolació
  Guanyador  Antoni Inglès
  Finalista  Joan Casas
 
Quadre Femení
  Guanyadora  Lorena Giménez
  Finalista  Maria Casas
 
Dobles masculí
  Guanyadors  Oscar Casasampere - Carlos Rovira
  Finalistes  Joel Ramírez - Jordi Balada
Publicat a Pàdel
Etiquetes Notícies, Tennis