Finalitza el 11è Open Plata de Pàdel Torredembarra

Resum i Resultats

Aquest diumenge 29 d'abril es va posar punt i final a l'11è Open Plata de Pàdel Torredembarra, prova que forma part del Circuit Català de Padel de la FCPàdel i que reparteix més de 1900€ entre les diferents categories. S'ha disputat a les pistes del TennisTDB, en una setmana molt agraïda en quant a ambient i espectacle, que ha convertit el nostre Club en la “catedral” per uns dies del circuit del pàdel català.

Més de 90 parelles participants!

Amb una participació de gairebé 175 jugadors/res federats en el Circuit Català de la FCP, l’ambient i l’espectacle estaven assegurats, no en va han participat més de 80 parelles, algunes de les quals són tot unes estrelles en el firmament del Pàdel de Tarragona, i una gran representació de més de 50 jugadors/es del TennisTDB.

A més del fabulós espectacle que van proporcionar els participants d’aquest 11è Open Plata de Pàdel Torredembarra, degut a la seva espectació creada, s’aplegaven cada dia nombrosos visitants a les instal·lacions del Tennis TDB, omplint de gom a gom les grades i les terrasses del Bar. En definitiva, la connexió cracs-espectadors va fluir complint les millors expectatives.

Tot plegat, una gran 11a edició que posa la millor rúbrica a aquesta dècada padelera prodigiosa del nostre Club.

Premis per a les diferents categories

Els/les guanyadors/es i finalistes van rebre un total de 1900€ en premis en metàl·lic – 450€ pels campions masculins, 300€  per als sots-campions i 150€ pels semifinalistes; 275€ per les campiones femenines, 175€ per les sots-campiones i 125€ per a les semifinalistes

Els campions i finalistes de ·a categoria masculina i consolació van ser obsequiats amb material esportiu del TennisTDB.

Els trofeus van ser entregats per: 

   - Dani Dalmau, en representació d'Esther Carnissers Xarcuters
   - Delio Castillo, en representació com a president de la Junta Directiva del TennisTDB

Agraïments

Des del Tennis TDB volem agrair el suport rebut per part dels patrocinadors – Esther Carnissers i Xarcuters-  i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. Sense oblidar-nos de la imprescindible col·laboració del Bar La Zona.

Agrair a la FCPàdel d’atorgar-nos un any més, l'organització del Open Plata de Pàdel així com també el fet de permetre’ns començar oficialment el Open Plata el diumenge per a un millor funcionament del torneig. I també al Pàdel Indoor Torredembarra per la cessió d'alguna de les seves pistes indoor en cas de pluja. 

Com no, fer especial menció de l'impecable treball d'Adrià Torra com a jutge àrbitre i Dani Navarrete com a director del torneig, feina indispensable aquesta setmana per a que tot es cumplís segons les previsions.

Mostrem el nostre agraïment també per la col·laboració de tots els jugadors/es durant el transcurs de l'Open Plata. I com no, ens felicitem per la gran participació i molt bon paper dels jugadors/es del TennisTDB 

Per últim, agrair la col·laboració de tot l’Staff del TennisTDB així com també a la Junta Directiva

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Guanyadors/es i Finalistes

1a Categoria Femení
  Guanyadores Sandra Bellver - Laura Tena
  Finalistes Carlota Garcia - Ainara Pozuelo
 
1a Categoria Masculí
  Guanyadors Ton Sans - Marc Bernils
  Finalistes Sergio Bursa - Mauricio Andrini
 
3a Categoria Masculí
  Guanyadors Alex Freixas (TennisTDB) - Miquel Gimeno (TennisTDB)
  Finalistes Marc Rodríguez - Borja de Búfala
 
 

Consolació

1a Categoria Femení
  Guanyadores Marina Ramírez (TennisTDB) - Nadine Núñez (TennisTDB)
  Finalistes Ana Miranda (TennisTDB) - Iris Martorell (TennisTDB)
 
2a Categoria Masculí
  Guanyadors Poli Cid (TennisTDB) - Jordi Alventosa (TennisTDB)
  Finalistes Isaac Jiménez (TennisTDB) - Rubén Sánchez (TennisTDB)
 
3a Categoria Masculí
  Guanyadors Dani Navarrete (TennisTDB) - Jesús Masdéu (TennisTDB)
  Finalistes Jose Castillo - Manuel Hurtado
Publicat a Pàdel
Etiquetes Notícies