Èxit a la prova Circuit Pàdel Menors

Resum i resultats

Aquest diumenge 23 d’octubre es va posar punt i final a la prova del Circuit de Pàdel Burger King – Wala per menors disputat a les pistes del Tennis TDB, en un cap de setmana esplèndit en quant a ambient i espectacle, que ha convertit el nostre Club en la “catedral” per uns dies d’aquest circuit de pàdel per a menors d’edat.

Nombrosa participació!

Amb una participació de més de 40 parelles apuntades, l’ambient i l’espectacle estaven assegurats, sent el tercer cop que el TennisTDB albergava una prova d’aquest Circuit.

A més del fabulós espectacle que van proporcionar els participants i futures promeses del pàdel català, cal explicar que ho varen fer mitjançant un original sistema de competició: partits de 30 minuts en una primera fase de lligueta, i partits a un set per disputar semifinals i finals.

Tots els participants van rebre diversos premis i obsequis proporcionats pels patrocinadors d’aquest Circuit de Pàdel per a menors, tant  Burger King com Wala. Els trofeus van ser entregats per Delio Castillo, president del Tennis TDB.

Agraïments

Agrair el suport rebut per part de la FCPàdel i dels patrocinadors –Burger King i Wala- i esperem que any rere any podem acollir aquesta prova destinada al pàdel infantil.

També volem agrair el recolzament de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. Per acabar, també volem agrair especialment tot l’esforç empleat abans i durant el torneig per Marti Gallardo (jutge àrbitre), Jordi Llobet (monitor del Club) i Joel Ramírez (director).

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Quadre d'honor

Aquests van ser els guanyadors/res de les diferents categories:
 
Benjamí Femení
  Guanyadores Clara Gallardo - Blanca Garcia
  Finalistes Belen Carretero - Mireia Torres
     
Aleví Masculí
  Guanyadors Carlos Legaz - Oscar Legaz
  Finalistes Pol Pouget - Alex Oses
 
Aleví Femení
  Guanyadores Mireia Sanz - Maria Linares
  Finalistes Aina Roman - Paula Fernandez
 
Infantil Masculí
  Guanyadors Eric Oya - Albert Trillas
  Finalistes Albert Perez - Alessandro Burla
     
Infantil Femení
  Guanyadores Silvia Gimenez - Noa Martinez
  Finalistes Clara Altadill - Blanca Gilabert
 
 
Publicat a Pàdel
Etiquetes Notícies