Finalitzen els Opens Nocturns Set Assessors

Resum i Resultats

Els vespre nits del Tennis TDB han gaudit un estiu més de la celebració de Opens Nocturns de Tennis i Pàdel "Set Assessors", gairebé tot uns clàssics dels tornejos estivals de raqueta. Quan es ponia el Sol han predominat els partits espectaculars a la pista, com també unes grades plenes per l'expectació fins a les primeres hores de la matinada.

Fantàstica participació!

Pel que fa a l'Open Nocturn de Pàdel, enguany es celebrava la tretzena edició amb una participació molt alta, amb més de 61 parelles inscrites. Alhora, com ve succeint en els últims tornejos, cal destacar un molt alt nivell de joc de tots els participants, fet que produeix que s'acosti un gran nombre de públic a les instal·lacions del Club per a presenciar els partits.

Per altra banda i alhora, s'ha disputat a les nostres pistes la cinquena​ edició de l'Open Nocturn de Tennis, amb la participació de 47 jugadors/es que aplega des de socis que habitualment juguen al club, alumnes de l'Escola del Tennis i estiuejants que es troben en aquesta època a Torredembarra o a les rodalies. Un any més, volem donar molta importància a què hem pogut tornar a comptar amb categoria infantil, i a sobre aquest any amb dos quadres, fet que prediu que el futur del tennis al nostre club està assegurat!

L'entrega de trofeus va comptar amb la presència dels membre de la junta Delio Castillo, Joan Casas i Sergio Paños, a més d'Isaac Jiménez en representació de SET Assessorspatrocinador del torneig.

Colofó final amb el Sopar de Cloenda!

Cal afegir que el torneig va posar el seu punt i final amb un Sopar de Cloenda dels Opens Nocturns al saló del Bar La Zona on, més d'una vintena de persones, van poder gaudir d'una vetllada amb fideuà, música i xerinola.

Agraïments

Des del Tennis TDB volem agrair el suport rebut per part del patrocinador SET Assessors i la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. I per acabar, com no també volem agrair especialment tot l’esforç empleat aquests dies per l’staff del Club i el Bar La Zona, tots ells indispensables per a que s’hagi pogut celebrar aquests Opens Nocturn de Tennis i Pàdel SET Assessors a les instal·lacions del Tennis TDB, així com l'inoblidable colofó final amb el Sopar de Cloenda.

Àlbum fotogràfic

Totes les imatges Àlbum Fotogràfic »

Quadre d'Honor Tennis

Masculí Quadre 1 
  Guanyador Carles Sala
  Finalista Jose Rodriguez
 
Masculí Quadre 2
  Guanyador Carlos Rovira
  Finalista Enric Roca
 
Femení Quadre 1 
  Guanyadora Maria Casas
  Finalista Salut Sánchez
 
Infantil Quadre 1
  Guanyador/a Joan Casas
  Finalista Adrian Rodriguez
 
Infantil Quadre 2
  Guanyador/a Arnau Garcia
  Finalista Alexandre Lluesma
 
Masculí Quadre 1 Consolació
  Guanyador Delio Castillo
  Finalista Josep Maria Martínez
 
Masculí Quadre 2 Consolació
  Guanyador Javier Vazquez
  Finalista Marc Pi

Quadre d'Honor Pàdel

Masculí Quadre 1
  Guanyadors Jordi Alventosa - Poli Cid
  Finalistes Xavi Noguera - Eugenio Marco
 
Masculí Quadre 2
  Guanyadors Carlos Gimeno - Nacho Martin
  Finalistes Antonio Ortiz - Gorka Fernández
 
Femení Quadre 1
  Guanyadores Carlota Estrada - Laura del Castillo
  Finalistes Elisabeth Estrada - Aina Tremosa
 
Femení Quadre 2
  Guanyadores Anna Ortiz - Carme Gascó
  Finalistes Anna Magriñà - Lourdes Llima
 
Masculí Quadre 1 Consolació
  Guanyadors Xavier Lao - Francesc Bertroli
  Finalistes Juan San Antonio - Nacho Pasamontes
 
Masculí Quadre 2 Consolació
  Guanyadors Stephane Delgado - Alex Delgado
  Finalistes Arnau Llanos - Xavier Ferrer
 
Femení Quadre 1 Consolació
  Guanyadores Lola Rocasolano - Natalia Cebrián
  Finalistes Maria Jose Sánchez - Marta Rodriguez
 
Femení Quadre 2 Consolació
  Guanyadores Eva Moya - Noe Castellon
  Finalistes Mariluz Cerveró - Cristina Garcia-Milà

 

 

Publicat a Pàdel
Etiquetes Notícies, Tennis