Friends for life!

Comiat emotiu amb els amics de Papenburg!

És impossible expressar en paraules el bonic sentiment que es va ocasionar en l'acte de comiat de l'stage dels alumnes del Tennis Papenburg i els seus mentors Wendela i Christian Mulder... se'ns va posar la pell de gallina!

Va ser un acte de cloenda molt emotiu, on va ser més que visible l'agermanament de les dues entitats i les afinitats entre els seus representants. S'han enfortit encara més els llaços d'amistat entre les noies i nois d'ambdós clubs i els seus respectius entrenadors, de manera que el pont aeri Torredembarra-Papenburg serà cada cop més freqüentat! 

Per acabar, agraïm al TC Schwarz-rot Papenburg i especialment a Wendela i Christian Mulder, el bonic detall d'entregar-nos un preciós guardó en forma d'enciamera de plata com a símbol de l'amistat eterna entre les dues entitats. Amics nostres, moltes gràcies i fins ben aviat!

Publicat a Notícies