Una visita molt especial !

Stage dels alumnes de Papenburg!

Durant aquesta Setmana Santa, un bon grup d'alumnes i jugadors/es de tennis del nord d'Alemanya, membres d'unes instal·lacions d'alt rendiment esportiu de Papenburg regentades per Wendella i Christian Mulder, usuaris i bons amics del TDB que estiuegen cada any a Torredembarra, ens han tornat la visita que els nostres alumnes els van brindar el passat setembre! 

Han vingut a passar uns dies festius en mode d'stage tennístic, com no podia ser d'altra manera. I per tornar-los la magnífica acollida i hospitalitat rebudes en terres alemanyes, els nostres petits grans ambaixadors s'han posat la "granota" de guies turístics i els han conduït pels majors i més bonics punts d'interès de Torredembarra i voltants!

I ja d'entrada, amb Gabi com a mestre de cerimònies i brillant "masterxef" autoritzat, van ser obsequiats amb una deliciosa paella com per llepar-se els dits... i contents, feliços i ben païts, aquest diumenge s'han entrenat amb un somriure totalment agraït!

Publicat a Notícies