Finalitza la Lliga d'iniciació de 1r any

Els alumnes del Club s’hi han deixat la pell!

Aquest dissabte 4 de març es va posar el punt i final a la Lliga d'Iniciació de 1r any de l'Escola del Tennis TDB, torneig disputat en la seva totalitat per alumnes de l’escola i que va significar el perfecte epíleg de la millor competició social per les futures promeses del Tennis TDB.

Aquesta lliga es va iniciar a principis de curs, amb la participació d’alumnes de primer any dels grups d'Iniciació de l’Escola del Tennis TDB, de manera que a banda d’aprendre a competir entre ells i elles, també ha estat una competició que pels monitors d’aquests alumnes, d’alguna manera serveix per fer-los un seguiment del seu comportament a pista. Aquest és el quadre final de guanyadors/res i finalistes de les diferents categories:

  • Categoria Femenina:
    • Guanyadora: Aliana Baeza
    • Finalista: Elia Carrasco
  • Categoria Masculina:
    • Guanyadora: Oriol Roldán
    • Finalista: Martín Lorenzo

Des del Tennis TDB volem agrair a totes i tots els alumnes de l’Escola participants les seves ganes de demostrar la seva evolució en aquesta Lliga d'Iniciació de 1r any, així com també especialment l'organització d'aquesta competició exercida pel jutge coordinador Gabriel Sánchez, i el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Torredembarra. 

Publicat a Notícies
Etiquetes Tennis